MUTLU VE LALAPAŞA İÇİN İHALEYE ÇIKILIYOR

YUNUSEMRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2019 - 10:40, Güncelleme: 12.02.2019 - 10:40
 

  MUTLU VE LALAPAŞA İÇİN İHALEYE ÇIKILIYOR

Yunusemre Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Çerçi, ETV Manisa’da katıldığı Gündem Özel programında Mutlu ve Lalapaşa Mahalleleri ile ilgili önemli bir gelişmeyi izleyicilere aktardı.  
  Yunusemre Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Çerçi, ETV Manisa’da katıldığı Gündem Özel programında Erdinç Yumrukaya’nın sorularını yanıtladı.     Belediye Başkanı Çerçi, dev projelerde sona yaklaştıklarını ifade etti. Şehrin imarı, inşası adına 4 yıldır yoğun emek harcadıkları kentsel dönüşüm projesinde Mutlu ve Lalapaşa Mahallesi’nde ihale aşamasına geldiklerini belirten Başkan Çerçi, “Kentsel dönüşüm projesi; Mutlu ve Lalapaşa’da her şey tamamlandı. İzinler alındı. Çok güzel bir proje. Çarpık yapılaşmanın olduğu kısımları düzenleyeceğiz. Arazinin yapısına göre modern konutlar, sosyal donatı alanları oluşturduk. Yaklaşık bin 500 konut çıkıyor. 600 hak sahibi var. Vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Toplantılarımızı yaptık. Önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak. Planlar, tasarımlar onaylandı. Bunlar 4 yıl gibi bir süre aldı” şeklinde konuştu.     MİLLET ÇARŞISI TAMAMLANIYOR   Millet Çarşısı Projesinde de sona geldiklerini dile getiren Başkan Mehmet Çerçi, “Bu proje kompleks bir proje. Çok güzel bir pazaryeri kuruyoruz. Projeye ilaveler yaptığımız için süreç biraz uzadı. Takriben 3-4 ay sonrasında projenin tamamını tamamlayacağız. Ancak pazaryeri kısmını 1 ay içerisinde bitireceğiz. Önümüzdeki günlerde burada pazarcılarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız. Türkiye’de örnek bir proje olacak” dedi.       Belediye Başkanı Çerçi şehrin özellikle kültürünün sergilenebileceği, doğayla iç içe bir proje olan Mesir Tabiat Parkı 2. etabını da çok yakında hizmete sokacaklarını söyledi. Projeyi büyük oranda tamamladıklarını anlatan Başkan Çerçi, “Projemizin 2. etabında binalarımızı tamamladık. İç dekorasyonu yapıyoruz. Ormanın içerisinde Manisa manzaralı çok güzel bir proje. Projemiz Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü onaylı; içerisinde Klasik Türk İslam Sanatları Atölyesi, Anadolu Kadın Kıyafetleri Müzesi, İrfan Meclisi, misafirhane ve kafeterya bulunan kültürel bir çalışma. Burayı da en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.    
Yunusemre Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Çerçi, ETV Manisa’da katıldığı Gündem Özel programında Mutlu ve Lalapaşa Mahalleleri ile ilgili önemli bir gelişmeyi izleyicilere aktardı.  
  Yunusemre Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Çerçi, ETV Manisa’da katıldığı Gündem Özel programında Erdinç Yumrukaya’nın sorularını yanıtladı.
 
  Belediye Başkanı Çerçi, dev projelerde sona yaklaştıklarını ifade etti. Şehrin imarı, inşası adına 4 yıldır yoğun emek harcadıkları kentsel dönüşüm projesinde Mutlu ve Lalapaşa Mahallesi’nde ihale aşamasına geldiklerini belirten Başkan Çerçi, “Kentsel dönüşüm projesi; Mutlu ve Lalapaşa’da her şey tamamlandı. İzinler alındı. Çok güzel bir proje. Çarpık yapılaşmanın olduğu kısımları düzenleyeceğiz. Arazinin yapısına göre modern konutlar, sosyal donatı alanları oluşturduk. Yaklaşık bin 500 konut çıkıyor. 600 hak sahibi var. Vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Toplantılarımızı yaptık. Önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak. Planlar, tasarımlar onaylandı. Bunlar 4 yıl gibi bir süre aldı” şeklinde konuştu.
 
  MİLLET ÇARŞISI TAMAMLANIYOR
  Millet Çarşısı Projesinde de sona geldiklerini dile getiren Başkan Mehmet Çerçi, “Bu proje kompleks bir proje. Çok güzel bir pazaryeri kuruyoruz. Projeye ilaveler yaptığımız için süreç biraz uzadı. Takriben 3-4 ay sonrasında projenin tamamını tamamlayacağız. Ancak pazaryeri kısmını 1 ay içerisinde bitireceğiz. Önümüzdeki günlerde burada pazarcılarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız. Türkiye’de örnek bir proje olacak” dedi.
 
 
  Belediye Başkanı Çerçi şehrin özellikle kültürünün sergilenebileceği, doğayla iç içe bir proje olan Mesir Tabiat Parkı 2. etabını da çok yakında hizmete sokacaklarını söyledi. Projeyi büyük oranda tamamladıklarını anlatan Başkan Çerçi, “Projemizin 2. etabında binalarımızı tamamladık. İç dekorasyonu yapıyoruz. Ormanın içerisinde Manisa manzaralı çok güzel bir proje. Projemiz Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü onaylı; içerisinde Klasik Türk İslam Sanatları Atölyesi, Anadolu Kadın Kıyafetleri Müzesi, İrfan Meclisi, misafirhane ve kafeterya bulunan kültürel bir çalışma. Burayı da en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
fatih
(16.02.2019 09:22 - #1605)
hikaye okuyoz
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.