12 MAHALLEYİ BAĞLAYAN YOL YENİLENDİ

DEMİRCİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2026 - 16:41, Güncelleme: 04.10.2026 - 16:41
 

12 MAHALLEYİ BAĞLAYAN YOL YENİLENDİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Demirci’de 12 mahallenin ulaşımında kullanılan 46 kilometrelik Karadaş yolunda tamamlanan sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceledi. Yarbasan Mahallesi çıkışından başlayan güzergâhın mahalle sakinlerinin yanı sıra taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenci servisleri tarafından da kullanıldığı belirtildi. Çalışmayla bölgedeki ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedeflendi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci’de ulaşım altyapısına yönelik çalışmalar kapsamında Karadaş yolundaki 46 kilometrelik sathi kaplama uygulamasını tamamladı. Yol, 12 mahalleyi birbirine bağlayan güzergâh olarak bölge ulaşımında kullanılıyor. 46 KİLOMETRELİK GÜZERGÂH YENİLENDİ Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışma, Yarbasan Mahallesi çıkışından başlayan Karadaş yolunu kapsadı. Tamamlanan sathi kaplama uygulamasıyla 46 kilometrelik güzergâhta yol yüzeyi yenilendi. Karadaş yolunun günlük ulaşım açısından bölgedeki mahalleler için önemli bir bağlantı noktası olduğu aktarıldı. Güzergâhı mahalle sakinlerinin yanı sıra taşımalı eğitim kapsamında öğrencileri okullarına götüren servis araçları da kullanıyor. DUTLULU SAHADA İNCELEME YAPTI Çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgeye giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Karadaş yolunda incelemelerde bulundu. Dutlulu, inceleme sırasında mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelerek bölgedeki ulaşım çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Dutlulu’ya saha ziyaretinde MASKİ Genel Müdürü Ali Kılıç ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Pınar Mine Hacıalibeyoğlu eşlik etti. İncelemeye bölgedeki mahalle muhtarları da katıldı. “46 KİLOMETRELİK YOL YAPTIK” Karadaş yolunun 12 mahalleyi birbirine bağladığını belirten Besim Dutlulu, yapılan çalışmayla ilgili şu ifadeleri kullandı: “12 tane mahalleyi birbirine bağlayan Karadaş yolundayız. Burada toplam 46 kilometrelik bir yol yapımı gerçekleştirdik. Burayı hem mahalleliler kullanıyor hem de taşımalı okul minibüsleri kullanıyor. Manisa’mızın her bir köşesinde, her bir noktasında yol çalışmalarımız devam edecek. Demirci halkımıza hayırlı olsun.” Tamamlanan çalışma, Demirci’de 12 mahallenin kullandığı ulaşım güzergâhlarından biri olan Karadaş yolunu kapsadı. Yolun mahalle sakinlerinin günlük ulaşımının yanı sıra öğrencilerin okullara erişiminde de kullanıldığı bildirildi. İHA  
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Demirci’de 12 mahallenin ulaşımında kullanılan 46 kilometrelik Karadaş yolunda tamamlanan sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceledi. Yarbasan Mahallesi çıkışından başlayan güzergâhın mahalle sakinlerinin yanı sıra taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenci servisleri tarafından da kullanıldığı belirtildi. Çalışmayla bölgedeki ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedeflendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci’de ulaşım altyapısına yönelik çalışmalar kapsamında Karadaş yolundaki 46 kilometrelik sathi kaplama uygulamasını tamamladı. Yol, 12 mahalleyi birbirine bağlayan güzergâh olarak bölge ulaşımında kullanılıyor.

46 KİLOMETRELİK GÜZERGÂH YENİLENDİ

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışma, Yarbasan Mahallesi çıkışından başlayan Karadaş yolunu kapsadı. Tamamlanan sathi kaplama uygulamasıyla 46 kilometrelik güzergâhta yol yüzeyi yenilendi. Karadaş yolunun günlük ulaşım açısından bölgedeki mahalleler için önemli bir bağlantı noktası olduğu aktarıldı. Güzergâhı mahalle sakinlerinin yanı sıra taşımalı eğitim kapsamında öğrencileri okullarına götüren servis araçları da kullanıyor.

DUTLULU SAHADA İNCELEME YAPTI

Çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgeye giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Karadaş yolunda incelemelerde bulundu. Dutlulu, inceleme sırasında mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelerek bölgedeki ulaşım çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Dutlulu’ya saha ziyaretinde MASKİ Genel Müdürü Ali Kılıç ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Pınar Mine Hacıalibeyoğlu eşlik etti. İncelemeye bölgedeki mahalle muhtarları da katıldı.

“46 KİLOMETRELİK YOL YAPTIK”

Karadaş yolunun 12 mahalleyi birbirine bağladığını belirten Besim Dutlulu, yapılan çalışmayla ilgili şu ifadeleri kullandı: “12 tane mahalleyi birbirine bağlayan Karadaş yolundayız. Burada toplam 46 kilometrelik bir yol yapımı gerçekleştirdik. Burayı hem mahalleliler kullanıyor hem de taşımalı okul minibüsleri kullanıyor. Manisa’mızın her bir köşesinde, her bir noktasında yol çalışmalarımız devam edecek. Demirci halkımıza hayırlı olsun.” Tamamlanan çalışma, Demirci’de 12 mahallenin kullandığı ulaşım güzergâhlarından biri olan Karadaş yolunu kapsadı. Yolun mahalle sakinlerinin günlük ulaşımının yanı sıra öğrencilerin okullara erişiminde de kullanıldığı bildirildi.

İHA

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.