4 BÜYÜK KULÜPTEN ‘TURGUTLU’ PAYLAŞIMI
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresinde meydana gelen silahlı saldırının ardından Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor açıklama yaptı. Kulüpler, saldırıda yaralanan öğrenciler ve olaydan etkilenenler için geçmiş olsun mesajı yayımlayarak yaşananlara tepki gösterdi.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir lisenin önünde H.O. (15) isimli şahıs silahla etrafa ateş açtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Adalet Bakanı Gürlek, saldırıda 3’ü ağır olmak üzere 11 öğrencinin yaralandığını duyurdu. Saldırgan H.O. ile annesi, babası ve dedesi gözaltına alınırken, Milli Eğitim ve İçişleri Bakanlarının da Manisa'ya hareket ettiği bildirildi. Yaşananların ardından 4 büyük kulübün sosyal meydan hesaplılarından ‘’geçmiş olsun’’ paylaşımı yapıldı
FENERBAHÇE
Fenerbahçe Spor Kulübü: Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir okulda yaşanan saldırıyı üzüntüyle öğrendik. Eğitim ortamlarında böylesi üzücü olayların bir daha yaşanmamasını diliyor; saldırıda yaralanan öğrencilerimize ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, öğrencilerimizin en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.
GALATASARAY
Galatasaray Spor Kulübü: Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşanan okul saldırısı bizi derinden üzmüştür. Ülkemizin geleceğinin teminatı olan gençlerimizin yetiştiği eğitim yuvalarında bu tip eylemlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, yaralı öğrencilerimize acil şifalar diliyoruz.
BEŞİKTAŞ
Beşiktaş jimnastik Kulübü: Bu sabah Manisa’nın Turgutlu ilçesi İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yönelik gerçekleşen silahlı saldırıyı büyük bir üzüntüyle öğrendik. Sadece eğitim konuşulması gereken okullarımızda bu eylemlerin bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Olaydan etkilenen kıymetli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.
TRABZONSPOR
Trabzonspor: Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen saldırıyı şiddetle kınıyor; saldırıdan etkilenen tüm öğrencilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Muhabir: BELGİN KOÇAK
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
