AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİ DEVAM EDİYOR

KÜLTÜR SANAT 26.07.2026 - 16:10, Güncelleme: 26.07.2026 - 16:10
 

AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİ DEVAM EDİYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesinin yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Açık Hava Sinema Geceleri", bu hafta Laleli Yürüyüş Parkı'nda sinemaseverleri buluşturdu. Ücretsiz gerçekleştirilen etkinlikte Türk sinemasının unutulmaz yapımlarından "Selvi Boylum Al Yazmalım" gösterilirken, katılımcılara patlamış mısır ikram edildi. Belediye, açık hava sinema gösterimlerinin yaz boyunca her cuma günü kentin farklı noktalarında devam edeceğini açıkladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaz akşamlarını kültür ve sanat etkinlikleriyle değerlendirmeye yönelik programlarını sürdürüyor. "Sandalyeni Kap Gel" sloganıyla gerçekleştirilen Açık Hava Sinema Geceleri'nin bu haftaki adresi Laleli Yürüyüş Parkı oldu. YAZ AKŞAMLARINA SİNEMA ETKİNLİĞİ Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikte, Türk sinemasının klasik eserlerinden "Selvi Boylum Al Yazmalım" açık havada izleyiciyle buluştu. Etkinlik, farklı yaş gruplarından çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. VATANDAŞLARA PATLAMIŞ MISIR İKRAMI Film gösterimi öncesinde etkinliğe katılan vatandaşlara patlamış mısır dağıtıldı. Açık havada gerçekleştirilen sinema gösterimi, yaz akşamında katılımcılara sosyal ve kültürel bir buluşma ortamı sundu. GÖSTERİMLER YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK Manisa Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz olarak düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri'nin yaz boyunca her cuma günü kentin farklı noktalarında devam edeceğini bildirdi. Etkinliklerle vatandaşların açık havada sinema deneyimi yaşaması ve kültürel etkinliklere erişimin artırılması hedefleniyor. Editör: AHMET İLHAN SAĞLAM
Manisa Büyükşehir Belediyesinin yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Açık Hava Sinema Geceleri", bu hafta Laleli Yürüyüş Parkı'nda sinemaseverleri buluşturdu. Ücretsiz gerçekleştirilen etkinlikte Türk sinemasının unutulmaz yapımlarından "Selvi Boylum Al Yazmalım" gösterilirken, katılımcılara patlamış mısır ikram edildi. Belediye, açık hava sinema gösterimlerinin yaz boyunca her cuma günü kentin farklı noktalarında devam edeceğini açıkladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaz akşamlarını kültür ve sanat etkinlikleriyle değerlendirmeye yönelik programlarını sürdürüyor. "Sandalyeni Kap Gel" sloganıyla gerçekleştirilen Açık Hava Sinema Geceleri'nin bu haftaki adresi Laleli Yürüyüş Parkı oldu.

YAZ AKŞAMLARINA SİNEMA ETKİNLİĞİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikte, Türk sinemasının klasik eserlerinden "Selvi Boylum Al Yazmalım" açık havada izleyiciyle buluştu. Etkinlik, farklı yaş gruplarından çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

VATANDAŞLARA PATLAMIŞ MISIR İKRAMI

Film gösterimi öncesinde etkinliğe katılan vatandaşlara patlamış mısır dağıtıldı. Açık havada gerçekleştirilen sinema gösterimi, yaz akşamında katılımcılara sosyal ve kültürel bir buluşma ortamı sundu.

GÖSTERİMLER YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz olarak düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri'nin yaz boyunca her cuma günü kentin farklı noktalarında devam edeceğini bildirdi. Etkinliklerle vatandaşların açık havada sinema deneyimi yaşaması ve kültürel etkinliklere erişimin artırılması hedefleniyor.

Editör: AHMET İLHAN SAĞLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.