AHMET ANIL CEYLAN GÖZALTINA ALINDI
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Ahmet Anıl Ceylan, sabah saatlerinde gözaltına alındı. Manisa Baro Başkanı Av. Sevgi Başak Yeşil Malay gözaltı gerekçesine ilişkin henüz resmi bir bilginin kendilerine ulaşmadığını söyledi. Öte yandan, aynı soruşturma kapsamında bir çok kişinin daha gözaltına alındığı öne sürülüyor.
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Ahmet Anıl Ceylan, sabah saatlerinde gözaltına alındı. Ceylan’ın emniyetteki işlemleri devam ederken, Manisa Baro Başkanı Avukat Sevgi Başak Yeşil Malay, Ceylan'ın ifadesinin henüz alınmadığını ve gözaltı gerekçesine ilişkin kendilerine resmi bir bilginin ulaşmadığını belirtti. Gözaltının nedenine ilişkin resmi makamlar tarafından henüz açıklama yapılmadı.
BARO BAŞKANI: "SUÇLAMAYI BİZ DE BİLMİYORUZ"
Konuyla ilgili Manisa Baro Başkanı Avukat Sevgi Başak Yeşil Malay, soruşturma sürecinin henüz başlangıç aşamasında olduğunu ifade etti. Yeşil Başak, "Henüz ifadesi başlamamış. Biz de suçlamayı ve neden gözaltına alındığını bilmiyoruz." açıklamasında bulundu.
“YANLIŞ BİR ŞEYİN İÇİNDE OLDUĞUNA İNANMAK İSTEMEM”
CHP Genel Merkezi kararıyla CHP Manisa İl Başkanlığı görevine atanan Engin Uzun, gözaltına alınan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ahmet Anıl Ceylan hakkında konuştu. Uzun, "Anıl Bey benim çocukluk arkadaşımdır. Yanlış bir şeyin içinde olduğuna inanmak istemem. Her kim yaparsa yapsın kamu kaynaklarını bireysel zenginleşme için kullanıyorsa karşısındayız. " dedi.
ADI BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN GEÇMİŞTİ
Merhum Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın vefatının ardından belediye başkanlığı için adı geçen isimler arasında yer alan Ahmet Anıl Ceylan, CHP'nin tercihini Hakan Şimşek'ten yana kullanmasının ardından bir süre sonra Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmişti. Ceylan, daha sonra CHP Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekilliği görevine seçilmişti.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
