AHMET SULA ŞEHZADELER’DE GENÇLERLE BULUŞTU

ŞEHZADELER 30.12.2023 - 12:49, Güncelleme: 30.12.2023 - 12:49
 

AHMET SULA ŞEHZADELER’DE GENÇLERLE BULUŞTU

Şehzadeler Belediyesi tarafından düzenlenen “Moral, Motivasyon ve Farkındalık ” konulu söyleşide, ressam, şair, yazar ve 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, Manisalı gençlerle buluştu. Ahmet Sula, söyleşide sanatın ve edebiyatın insan üzerindeki olumlu etkilerini vurgulayarak, moral, motivasyon ve farkındalık konularında kendi deneyimlerini anlattı.
Şehzadeler Belediyesi, sanatseverleri bir araya getirmeye devam ediyor. MORAL, MOTİVASYON VE FARKINDALIK KONUŞARINI ANLATTI Düzenlenen etkinlikte, ünlü ressam, şair, yazar ve 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, Manisalı gençlerle bir araya geldi.  Türkiye başta olmak üzere 50 noktada kişisel resim sergisi gerçekleştiren, 700’den fazla seminer, konferans ve söyleşi etkinliğinde yer alan Ahmet Sula’nın son durağı Şehzadeler oldu. Tarihi Bedesten'de düzenlenen etkinlikte gençler, Ahmet Sula'nın sanat ve edebiyat alanındaki deneyimlerini dinleyerek, onunla etkileşimde bulunma fırsatını yakaladılar. Ahmet Sula, söyleşide sanatın ve edebiyatın insan üzerindeki olumlu etkilerini vurgulayarak, moral, motivasyon ve farkındalık konularında kendi deneyimlerini paylaştı. Katılımcılar, Sula'nın samimi ve etkileyici sözleriyle birçok konuda düşünce farkındalığı yaşadılar. BAŞKAN YARDIMCISI BİLAL DEMİR’DEN AHMET SULA’YA TEŞEKKÜR Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir etkinlikte yaptığı konuşmada, kültür ve sanat etkinlikleri düzenleyerek Manisalıları bir araya getirmenin önemine vurgu yaparak, Ahmet Sula gibi değerli sanatçıları Manisa'ya davet etmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Demir,  sanatçıya performansı için teşekkür ederek,  çiçek takdim etti. Haber Merkezi  
Şehzadeler Belediyesi tarafından düzenlenen “Moral, Motivasyon ve Farkındalık ” konulu söyleşide, ressam, şair, yazar ve 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, Manisalı gençlerle buluştu. Ahmet Sula, söyleşide sanatın ve edebiyatın insan üzerindeki olumlu etkilerini vurgulayarak, moral, motivasyon ve farkındalık konularında kendi deneyimlerini anlattı.

Şehzadeler Belediyesi, sanatseverleri bir araya getirmeye devam ediyor.

MORAL, MOTİVASYON VE FARKINDALIK KONUŞARINI ANLATTI

Düzenlenen etkinlikte, ünlü ressam, şair, yazar ve 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, Manisalı gençlerle bir araya geldi.  Türkiye başta olmak üzere 50 noktada kişisel resim sergisi gerçekleştiren, 700’den fazla seminer, konferans ve söyleşi etkinliğinde yer alan Ahmet Sula’nın son durağı Şehzadeler oldu. Tarihi Bedesten'de düzenlenen etkinlikte gençler, Ahmet Sula'nın sanat ve edebiyat alanındaki deneyimlerini dinleyerek, onunla etkileşimde bulunma fırsatını yakaladılar. Ahmet Sula, söyleşide sanatın ve edebiyatın insan üzerindeki olumlu etkilerini vurgulayarak, moral, motivasyon ve farkındalık konularında kendi deneyimlerini paylaştı. Katılımcılar, Sula'nın samimi ve etkileyici sözleriyle birçok konuda düşünce farkındalığı yaşadılar.

BAŞKAN YARDIMCISI BİLAL DEMİR’DEN AHMET SULA’YA TEŞEKKÜR

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir etkinlikte yaptığı konuşmada, kültür ve sanat etkinlikleri düzenleyerek Manisalıları bir araya getirmenin önemine vurgu yaparak, Ahmet Sula gibi değerli sanatçıları Manisa'ya davet etmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Demir,  sanatçıya performansı için teşekkür ederek,  çiçek takdim etti. Haber Merkezi

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.