AK PARTİ MANİSA'DA HEDEFLER MASADA, TEŞKİLAT SAHADA

SİYASET 01.09.2026 - 13:50, Güncelleme: 01.09.2026 - 13:55
 

AK PARTİ MANİSA'DA HEDEFLER MASADA, TEŞKİLAT SAHADA

AK Parti Manisa İl Başkanlığı, İl Başkanı Süleyman Turgut öncülüğünde haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Manisa milletvekilleri Murat Baybatur ve Tamer Akkal da katıldı. Toplantıda sahadaki çalışmalar ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler masaya yatırıldı.
AK Parti Manisa İl Başkanlığı, haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını tamamladı. Toplantı, AK Parti Manisa İl Başkanı Süleyman Turgut yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantıya parti teşkilatı ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı. MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI Gerçekleştirilen toplantıda milletvekilleri de hazır bulundu. AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile Manisa Milletvekili Tamer Akkal toplantıya katılarak teşkilat çalışmalarına destek verdi. Katılımcılar, kent genelindeki teşkilat faaliyetleri üzerine görüş alışverişinde bulundu. SAHA ÇALIŞMALARI ELE ALINDI Toplantının ana gündem maddelerini sahadaki çalışmalar ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler oluşturdu. Katılımcılar, gündemde yer alan başlıkları detaylı bir şekilde istişare etti. Manisa ve teşkilat adına atılacak somut adımlar toplantıda masaya yatırıldı. ÇALIŞMALAR SÜRECEK Toplantı sonrası AK Parti Manisa İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “Toplantımızda; sahadaki çalışmalarımızdan önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerimize kadar gündemimizde yer alan başlıkları istişare ederek, Manisa’mız ve teşkilatımız adına atacağımız adımlar değerlendirildi. Milletimizden aldığımız güç, teşkilatımızın azmi ve ilk günkü heyecanımızla; Manisa’mız için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.  Muhabir: HÜSEYİN GÜNTAÇ FÖMLU
AK Parti Manisa İl Başkanlığı, İl Başkanı Süleyman Turgut öncülüğünde haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Manisa milletvekilleri Murat Baybatur ve Tamer Akkal da katıldı. Toplantıda sahadaki çalışmalar ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler masaya yatırıldı.

AK Parti Manisa İl Başkanlığı, haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını tamamladı. Toplantı, AK Parti Manisa İl Başkanı Süleyman Turgut yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantıya parti teşkilatı ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI

Gerçekleştirilen toplantıda milletvekilleri de hazır bulundu. AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile Manisa Milletvekili Tamer Akkal toplantıya katılarak teşkilat çalışmalarına destek verdi. Katılımcılar, kent genelindeki teşkilat faaliyetleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

SAHA ÇALIŞMALARI ELE ALINDI

Toplantının ana gündem maddelerini sahadaki çalışmalar ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler oluşturdu. Katılımcılar, gündemde yer alan başlıkları detaylı bir şekilde istişare etti. Manisa ve teşkilat adına atılacak somut adımlar toplantıda masaya yatırıldı.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Toplantı sonrası AK Parti Manisa İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “Toplantımızda; sahadaki çalışmalarımızdan önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerimize kadar gündemimizde yer alan başlıkları istişare ederek, Manisa’mız ve teşkilatımız adına atacağımız adımlar değerlendirildi. Milletimizden aldığımız güç, teşkilatımızın azmi ve ilk günkü heyecanımızla; Manisa’mız için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerine yer verildi. 

Muhabir: HÜSEYİN GÜNTAÇ FÖMLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.