AK PARTİLİ YENİŞEHİRLİOĞLU’NDAN MANİSA’DA YOĞUN TEMPO

POLİTİKA 06.02.2024 - 12:28, Güncelleme: 06.02.2024 - 12:28
 

AK PARTİLİ YENİŞEHİRLİOĞLU’NDAN MANİSA’DA YOĞUN TEMPO

Manisa'da bir dizi programa katılan AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Şehzadeler Belediyesi'nin Engelsiz Eğitim Merkezi ve Korumalı İşyeri projesinin açılışına katılırken, Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi ve Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti ve esnaflarla bir araya geldi.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa’da bir dizi programa katıldı. ENGELSİZ EĞİTİM MERKEZİ VE KORUMALI İŞYERİ AÇILDI Şehzadeler Belediyesi'nin Tilkisüleymaniye Mahallesi'nde hayata geçirdiği Engelsiz Eğitim Merkezi ve Korumalı İşyeri projesinin açılışına katılan Yenişehirlioğlu, yaptığı konuşmada Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i tebrik etti. Yenişehirlioğlu, "Cumhur İttifakı olarak Manisa'da bayrağı tekrar göndere çekeceğiz." dedi. MİLLET KÜTÜPHANESİ VE GENÇLİK MERKEZİ’NE ZİYARET AK Partili Yenişehirlioğlu, AK Parti MKYK Üyesi Ayşe Nevin Sert ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Şehzadeler Belediyesi tarafından hizmete açılan Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi ve Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi'ni de ziyaret etti. Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Yenişehirlioğlu, "Şehzadeler Belediyesi'nin gençlerimize yönelik bu değerli hizmetleri, şehrimizin sosyal dokusuna olumlu bir katkı sağlıyor." dedi. YENİŞEHİRLİOĞLU ESNAFLARLA BULUŞTU Son olarak Yenişehirlioğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Şehzadeler ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Yenişehirlioğlu, taleplerini dinledi ve Cumhur İttifakı'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belgin Koçak
Manisa'da bir dizi programa katılan AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Şehzadeler Belediyesi'nin Engelsiz Eğitim Merkezi ve Korumalı İşyeri projesinin açılışına katılırken, Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi ve Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti ve esnaflarla bir araya geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa’da bir dizi programa katıldı.

ENGELSİZ EĞİTİM MERKEZİ VE KORUMALI İŞYERİ AÇILDI

Şehzadeler Belediyesi'nin Tilkisüleymaniye Mahallesi'nde hayata geçirdiği Engelsiz Eğitim Merkezi ve Korumalı İşyeri projesinin açılışına katılan Yenişehirlioğlu, yaptığı konuşmada Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i tebrik etti. Yenişehirlioğlu, "Cumhur İttifakı olarak Manisa'da bayrağı tekrar göndere çekeceğiz." dedi.

MİLLET KÜTÜPHANESİ VE GENÇLİK MERKEZİ’NE ZİYARET

AK Partili Yenişehirlioğlu, AK Parti MKYK Üyesi Ayşe Nevin Sert ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Şehzadeler Belediyesi tarafından hizmete açılan Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi ve Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi'ni de ziyaret etti. Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Yenişehirlioğlu, "Şehzadeler Belediyesi'nin gençlerimize yönelik bu değerli hizmetleri, şehrimizin sosyal dokusuna olumlu bir katkı sağlıyor." dedi.

YENİŞEHİRLİOĞLU ESNAFLARLA BULUŞTU

Son olarak Yenişehirlioğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Şehzadeler ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Yenişehirlioğlu, taleplerini dinledi ve Cumhur İttifakı'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.