AKHİSAR BELEDİYESİ'NDE KASIM AYI MECLİSİ TAMAMLANDI
AKHİSAR BELEDİYESİ'NDE KASIM AYI MECLİSİ TAMAMLANDI
Akhisar Belediye Meclisi, 2025 yılı Kasım ayı olağan toplantısını Başkan Ekrem Kayserili yönetiminde gerçekleştirdi. Toplantıda 9 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanırken, kentin güncel meseleleri ve devam eden projeler ele alındı.
Belediye Başkanı Kayserili, toplantının açılışında geçtiğimiz haftalarda Sakarya'da görev sırasında trafik kazasında hayatını kaybeden Akhisarlı Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Hakkı Eryılmaz'ı andı. "Şehidimizi dualarla son yolculuğuna uğurladık. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.
“İLKSEN BAŞKANIMIZA VE YENİ YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUM”
Kayserili, CHP Manisa İl Kongresi'nde İl Başkanlığına seçilen İlksen Özalper'i tebrik ederek yeni yönetime başarılar diledi. Parti Genel Başkanı Özgür Özel'in de katılımıyla gerçekleşen kongre sonrası yeni dönemde omuz omuza çalışacaklarını belirtti.
LEZİZ AKHİSAR FESTİVALİ DEĞERLENDİRMESİ
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Leziz Akhisar Festivali'ne ilişkin değerlendirmede bulunan Kayserili, " Tüm Türkiye’de ses getiren ve coşkulu ve mutlu bir şekilde tamamladığımız Leziz Akhisar Festivalimizi gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bizimle bu güzel atmosferi paylaşan, emeğiyle katkı sunan, yüzüyle gülümsemesini eksik etmeyen tüm hemşerilerime ve esnaflarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Ayrıca festivalimize destekleri ile büyük katkı sunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Besim Dutlulu’ya teşekkür ederim." dedi. Festivalin gelecek yıl daha büyük ve kapsamlı şekilde devam edeceğini açıkladı.
DEV PROJELERDE SONA YAKLAŞILDI
Kayserili, kent için hayati öneme sahip üç büyük projede çalışmaların son hızla sürdüğünü duyurdu. Kapalı Spor Salonu, Engelli Misafirhanesi ve Ulucami Mahallesi Sağlık Ocağı projelerinin bu yıl içinde tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu ile yeni projeleri değerlendirdiklerini ekledi.
KRİTİK KARARLAR OYBİRLİĞİYLE ALINDI
Mecliste görüşülen 9 gündem maddesi oybirliğiyle kabul edildi. 2026 yılı Ramazan ayı için ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılacak yardımların planlanması, Gelirler Müdürlüğü'nün kurulması, Eroğlu Mahallesi'nde zeytin işleme tesisi imar planı ve sermaye artırımı gibi önemli başlıklar karara bağlandı.
KİRALADIĞIMIZ ARAÇLARI SATIN ALDIK
AK Parti Meclis Üyesi Fazilet Birlik Karaoğlan'ın taşınmaz satışlarına yönelik eleştirilerine yanıt veren Kayserili, "20 yıldır kiraladığımız araçları satın aldık. Bu araçlar Akhisar'ın malı ve kırsal mahallelerimize hizmet götürüyor" dedi. Satışların detaylı dökümünü sunacağını belirterek tarihsel karşılaştırma yapma sözü verdi.
Editör: PINAR ÖZEL
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.