AKHİSAR CUMARTESİ PAZARI İÇİN TEZGAH KURALARI ÇEKİLDİ

AKHİSAR 27.12.2023 - 13:28, Güncelleme: 27.12.2023 - 13:28
 

AKHİSAR CUMARTESİ PAZARI İÇİN TEZGAH KURALARI ÇEKİLDİ

Akhisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve açılışı için geri sayımına başlanan Ulucami Mahallesi Cumartesi Pazarı’nda tezgah açacak esnaflar kura çekimi ile belirlendi. Yeni pazaryerinin hayırlı olmasını dileyen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Zenginlerin veya bir grup çıkarcıların değil esnafın, çiftçinin, pazarcının yanında olmaya çalıştık.” ifadesinde bulundu.
Akhisar Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen kura çekimi töreni, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun da katılımıyla noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura çekimi, şeffaf belediyecilik anlayışı gereği Akhisar Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak da yayınlandı. “AKHİSAR’IMIZA ÇOK GÜZEL BİR ESER KAZANDIRDI” Akhisar Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral, yapımı tamamlanan Cumartesi Pazarı gibi büyük bir eseri Akhisar’a kazandıran Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkür etti. Güral sözlerini şöyle sürdürdü; “Akhisar Belediyesi ile 5 yıldır uyum içinde çalıştık. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun kapısına ne zaman gitsek hiçbir zaman elimiz boş dönmedik. Pazarcılarımızın sorunlarına her zaman çözüm bulan başkanımıza teşekkür ediyorum. Akhisar’ımıza çok güzel bir eser kazandırdı. Kuradan çıkan esnaflarımızı tebrik ediyorum ”dedi. “ESNAFIN, ÇİFTÇİNİN, PAZARCININ YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Sonrasında söz alan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ise, yeni pazaryerinin hayırlı olmasını dileyerek Akhisar’a bir pazaryeri daha kazandırdıkları için mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Dutlulu; “Biz göreve geldiğimiz günden beri Akhisar halkının yanında olduk; zenginlerin veya bir grup çıkarcıların değil esnafın, çiftçinin, pazarcının yanında olmaya çalıştık. Alnının teriyle çalışan pazarcı esnafına yardımcı olmaya çalıştık. Bundan sonra da her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün, herkesin gözü önünde adil bir şekilde kura çekimlerini gerçekleştiriyoruz. Ocak ayı başında Genel Başkanımız Özgür Özel’in de katılımıyla yeni semt pazarımızın açılışını yapmayı düşünüyoruz. Şimdiden Akhisar halkımıza hayırlı olsun ”dedi. NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİMİ Sonrasında başlayan kura çekiminde noter huzurunda, tezgah numarasına göre isimler çekilerek pazaryeri tezgah sahipleri belirlendi. Belgin Koçak
Akhisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve açılışı için geri sayımına başlanan Ulucami Mahallesi Cumartesi Pazarı’nda tezgah açacak esnaflar kura çekimi ile belirlendi. Yeni pazaryerinin hayırlı olmasını dileyen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Zenginlerin veya bir grup çıkarcıların değil esnafın, çiftçinin, pazarcının yanında olmaya çalıştık.” ifadesinde bulundu.

Akhisar Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen kura çekimi töreni, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun da katılımıyla noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura çekimi, şeffaf belediyecilik anlayışı gereği Akhisar Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak da yayınlandı.

“AKHİSAR’IMIZA ÇOK GÜZEL BİR ESER KAZANDIRDI”

Akhisar Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral, yapımı tamamlanan Cumartesi Pazarı gibi büyük bir eseri Akhisar’a kazandıran Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkür etti. Güral sözlerini şöyle sürdürdü; “Akhisar Belediyesi ile 5 yıldır uyum içinde çalıştık. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun kapısına ne zaman gitsek hiçbir zaman elimiz boş dönmedik. Pazarcılarımızın sorunlarına her zaman çözüm bulan başkanımıza teşekkür ediyorum. Akhisar’ımıza çok güzel bir eser kazandırdı. Kuradan çıkan esnaflarımızı tebrik ediyorum ”dedi.

“ESNAFIN, ÇİFTÇİNİN, PAZARCININ YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Sonrasında söz alan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ise, yeni pazaryerinin hayırlı olmasını dileyerek Akhisar’a bir pazaryeri daha kazandırdıkları için mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Dutlulu; “Biz göreve geldiğimiz günden beri Akhisar halkının yanında olduk; zenginlerin veya bir grup çıkarcıların değil esnafın, çiftçinin, pazarcının yanında olmaya çalıştık. Alnının teriyle çalışan pazarcı esnafına yardımcı olmaya çalıştık. Bundan sonra da her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün, herkesin gözü önünde adil bir şekilde kura çekimlerini gerçekleştiriyoruz. Ocak ayı başında Genel Başkanımız Özgür Özel’in de katılımıyla yeni semt pazarımızın açılışını yapmayı düşünüyoruz. Şimdiden Akhisar halkımıza hayırlı olsun ”dedi.

NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİMİ

Sonrasında başlayan kura çekiminde noter huzurunda, tezgah numarasına göre isimler çekilerek pazaryeri tezgah sahipleri belirlendi. Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.