AKHİSAR'DA ASFALT ATAĞI
Akhisar Belediyesi, kent genelinde ulaşım konforunu artırmak amacıyla sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri, Reşatbey Mahallesi’nde bulunan 361 ve 366 sokaklarda asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.
Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili, yaz sezonuyla birlikte asfalt çalışmalarına hız verdiklerini belirterek vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda ulaşım sağlaması için sahada olduklarını ifade etti.
"SICAK ASFALT ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"
Başkan Kayserili, "Sıcak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz tarafından Reşatbey Mahallemizde, 361 ve 366 sokaklarda asfalt serim çalışmalarımız devam ediyor. Yaz sezonu boyunca asfalt çalışmalarımıza hız vererek kentimizin farklı noktalarında hizmet üretmeye devam edeceğiz" dedi.
ÇALIŞMALAR YAZ BOYUNCA SÜRECEK
Akhisar Belediyesi yetkilileri, program dahilinde ihtiyaç duyulan mahalle ve sokaklarda yol yenileme çalışmalarının yaz boyunca devam edeceğini belirtti.
Muhabir: HÜSEYİN GÜNTAÇ FÖMLU
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
