AKHİSAR'DA KÖY YOLLARINA ASFALT TAKVİYESİ
AKHİSAR'DA KÖY YOLLARINA ASFALT TAKVİYESİ
Akhisar’da Çoruk ve Ulupınar mahalleleri arasında bulunan 2 kilometrelik toprak yolda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki ulaşım yatırımları kapsamında kırsal mahallelerde yol çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Akhisar’ın Çoruk ve Ulupınar mahalleleri arasında bulunan yaklaşık 2 kilometrelik toprak yolda sathi kaplama asfalt çalışması yapıldı.
ÇALIŞMALARA YERİNDE İNCELEME
Çalışmayla birlikte özellikle yaz aylarında toz, kış aylarında ise çamur nedeniyle ulaşımda yaşanan sorunların azaltılması amaçlanırken, mahalleler arasındaki ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedeflendi. Çalışmaları Akhisar Belediye Başkan Yardımcıları Bedri Türk ve Hasan Umutlu yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
" ASFALT ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"
Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili, gerçekleştirilen çalışmanın bölge halkı açısından önemli olduğunu belirterek, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde kırsal mahallelerde yol çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Başkan Kayserili, “Manisa Büyükşehir Belediyemiz tarafından Çoruk ve Ulupınar Mahallelerimiz arasında bulunan 2 km’lik toprak yolda sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirilerek vatandaşlarımız toz ve çamurdan kurtulmuş oldu. Çalışmaları Belediye Başkan Yardımcılarımız Bedri Türk ve Hasan Umutlu yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte merkezde olduğu gibi köylerimizde de asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
Editör: ADNAN POYRAZ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
