AKIN AKIN DÖNÜYORLAR! YOLLAR DOLDU TAŞTI

ASAYİŞ 13.04.2024 - 17:52, Güncelleme: 13.04.2024 - 17:52
 

AKIN AKIN DÖNÜYORLAR! YOLLAR DOLDU TAŞTI

9 günlük Ramazan Bayramı tatili için özel araçları ile Antalya, Muğla ve İzmir gibi turizm şehirlerine giden vatandaşlar, tatil sonu dönüşlerinde karayolunda uzun kuyruklar oluşturdu. Bayram tatili için deniz kıyısını tercih eden Manisalı vatandaşlarda geri dönüş için yollarda düştü.
Bayram tatilini turizm beldelerinde geçiren vatandaşlar geri dönüş için yollara düştü. Özellikle turizm beldelerinin çıkış noktalarında uzun kuyruklar oluştu.   MANİSALILAR GERİ DÖNÜŞ İÇİN YOLLARDA Manisa ve çevrelerinde yaşayan çok sayıda vatandaşta bayram tatili için soluğu tatil beldelerinde aldı. Manisalıların en çok tercih ettiği yerler ise İzmir, Aydın ve Muğla’ya bağlı turizm şehirleri oldu. 30 KM’LİK KUYRUK OLUŞTU Ankara, İzmir, İstanbul ve Bursa gibi büyük kentlerden 9 günlük tatil için Muğla’yı tercih eden vatandaşların dönüşünde Ula ilçesinde başlayan ve Yatağan ilçesinde sona eren araç kuyruğu yaklaşık 30 kilometre uzunluğa yaklaştı. TRAFİK EKİPLERİ GÖREVDE Sabah saatlerinde sakin olan karayolu öğleden sonra Fethiye, Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz, Datça ve Marmaris’ten yola çıkan tatilciler Gökova kavşağında buluşması ile araç kuyruğu başladı. Trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde trafik ışıkları geçici süre askıya alınırken, trafik akışını trafik ekipleri tarafından yönlendirildi. YAKLAŞIK 2 MİLYON YERLİ TURİST GİRİŞ YAPTI Muğla bölgesine Ramazan Bayramı sürecinde yaklaşık 200 bin araç girişi ve 2 milyona yakın yerli turist girişi olduğu tahmin ediliyor. Turizm sezonu öncesi 9 günlük Ramazan Bayramı tatili turistik tesislerin yanında bölge esnafının da yüzünü güldürdü. (İHA)   
9 günlük Ramazan Bayramı tatili için özel araçları ile Antalya, Muğla ve İzmir gibi turizm şehirlerine giden vatandaşlar, tatil sonu dönüşlerinde karayolunda uzun kuyruklar oluşturdu. Bayram tatili için deniz kıyısını tercih eden Manisalı vatandaşlarda geri dönüş için yollarda düştü.

Bayram tatilini turizm beldelerinde geçiren vatandaşlar geri dönüş için yollara düştü. Özellikle turizm beldelerinin çıkış noktalarında uzun kuyruklar oluştu.  

MANİSALILAR GERİ DÖNÜŞ İÇİN YOLLARDA

Manisa ve çevrelerinde yaşayan çok sayıda vatandaşta bayram tatili için soluğu tatil beldelerinde aldı. Manisalıların en çok tercih ettiği yerler ise İzmir, Aydın ve Muğla’ya bağlı turizm şehirleri oldu.

30 KM’LİK KUYRUK OLUŞTU

Ankara, İzmir, İstanbul ve Bursa gibi büyük kentlerden 9 günlük tatil için Muğla’yı tercih eden vatandaşların dönüşünde Ula ilçesinde başlayan ve Yatağan ilçesinde sona eren araç kuyruğu yaklaşık 30 kilometre uzunluğa yaklaştı.

TRAFİK EKİPLERİ GÖREVDE

Sabah saatlerinde sakin olan karayolu öğleden sonra Fethiye, Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz, Datça ve Marmaris’ten yola çıkan tatilciler Gökova kavşağında buluşması ile araç kuyruğu başladı. Trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde trafik ışıkları geçici süre askıya alınırken, trafik akışını trafik ekipleri tarafından yönlendirildi.

YAKLAŞIK 2 MİLYON YERLİ TURİST GİRİŞ YAPTI

Muğla bölgesine Ramazan Bayramı sürecinde yaklaşık 200 bin araç girişi ve 2 milyona yakın yerli turist girişi olduğu tahmin ediliyor. Turizm sezonu öncesi 9 günlük Ramazan Bayramı tatili turistik tesislerin yanında bölge esnafının da yüzünü güldürdü. (İHA)   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.