ALİ TAYLAN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
ALİ TAYLAN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Manisa iş ve siyaset dünyasının tanınan isimlerinden Ali Taylan, son yolculuğuna uğurlandı.
Uzun yıllar esnaflık yapan ve çevresinde saygın bir isim olarak bilinen Taylan’ın vefatı, Manisa’da derin üzüntü yarattı.
HEM ESNAF HEM SİYASETÇİYDİ
Taylan Lokantası’nın sahipleri arasında yer alan Ali Taylan, Manisa’da uzun yıllar esnaflık yaptı. Aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) bünyesinde belediye meclis üyeliği görevinde bulunan Taylan, hem iş hem de siyaset dünyasında tanınan bir isimdi.
TÖRENE YOĞUN KATILIM
Ali Taylan için ikindi namazına müteakip Hatuniye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene çok sayıda iş insanı, siyasi parti temsilcisi ve sivil toplum kuruluşu üyesi katıldı.
CENAZE NAMAZINI İL MÜFTÜSÜ KILDIRDI
Cenaze namazı, Şükrü Kabukçu tarafından kıldırıldı. Ali Taylan, törenin ardından Çatal Mezarlığı’nda toprağa verildi. Taylan ailesi, cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.
AİLE KISA SÜRE ÖNCE BİR ACI DAHA YAŞAMIŞTI
Öte yandan Taylan ailesi, kısa süre önce bir başka acı kayıpla daha sarsılmıştı. Ali Taylan’ın ağabeyi Hüseyin Taylan, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.
HABER MERKEZİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
