Antalya’da yüksek nem etkili oluyor

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2024 - 17:20, Güncelleme: 18.04.2024 - 16:46
 

Antalya’da yüksek nem etkili oluyor

Antalya’da yüksek nem etkili oluyor
Antalya’da aşırı nem oranı nedeniyle kent merkezinde görüş mesafesi düştü. Yüzde 90 nem oranına bulutlu hava da eşlik edince kent genelinde beyaz görüntü hakim oldu.Turizm kenti Antalya’da bugün aşırı nem etkili oldu. Hava sıcaklığının 25 dereceye kadar çıktığı kentte öğle saatlerinde bulutlu bir hava hakimken, nem oranı yüzde 90’a kadar yaklaştı. Aşırı neme havanın bulutlu oluşu da eşlik edince kent merkezindeki görüş mesafesi düştü. Seyir teraslarından bakanlar kenti, sahildekiler de dağları görmekte zorlandı.Öte yandan Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü bölgede toz taşınımının beklenmediğini açıklamıştı.
Antalya’da yüksek nem etkili oluyor
Antalya’da aşırı nem oranı nedeniyle kent merkezinde görüş mesafesi düştü. Yüzde 90 nem oranına bulutlu hava da eşlik edince kent genelinde beyaz görüntü hakim oldu.
Turizm kenti Antalya’da bugün aşırı nem etkili oldu. Hava sıcaklığının 25 dereceye kadar çıktığı kentte öğle saatlerinde bulutlu bir hava hakimken, nem oranı yüzde 90’a kadar yaklaştı. Aşırı neme havanın bulutlu oluşu da eşlik edince kent merkezindeki görüş mesafesi düştü. Seyir teraslarından bakanlar kenti, sahildekiler de dağları görmekte zorlandı.
Öte yandan Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü bölgede toz taşınımının beklenmediğini açıklamıştı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.