ANTOTO HİZMET AĞINI GENİŞLETİYOR
Antalya merkezli ANTOTO Akdeniz Otomotiv A.Ş., Manisa’da faaliyete geçirmeye hazırlandığı yeni şubesi öncesinde kentteki kurumsal firmalara yönelik ziyaret turları başlattı. Bu kapsamda Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya'yı ziyaret eden şirket yetkilileri, açılış süreci ve sektörel hedefler hakkında bilgi verdi
ANTOTO, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren çok markalı bayilik yapılarıyla, Ege Bölgesi'ndeki yatırım ağlarına Manisa'yı da dahil ediyor. ANTOTO, Antalya’da Opel, Citroen, Peugeot, Renault, Iveco, Cherry gibi markalarla çözüm ortaklığı yaparken akaryakıt alanında Hesapçıoğlu, teknoloji alanında ANTTECH, tarım sektöründe ise ANTET şirketleriyle farklı tüketim guruplarına da hizmet veriyor. ANTOTO Manisa’da ise tek plaza içerisinde Jeep, Citroen, Peugeot, Opel markalarının yetkili satış ve servis hizmetini verecek.
KURUMSAL ENTEGRASYON SÜREÇLERİ HIZLANDI
Manisa şubesindeki operasyonel sistem kapsamında; araç satışı, servis, yedek parça temini gibi satış sonrası hizmetler tek çatı altında toplanacak. Jeep, Citroen, Peugeot ve Opelbayiliklerini yürüten firma, yeni yatırımıyla bölgedeki hizmet ağını genişletmeyi amaçlıyor.Firma yetkilileri açılış öncesinde kentteki yerel ekonomi dinamikleri ve medya organlarıyla kurumsal entegrasyon süreçleri yürütüyor. Yatırım takvimini netleştiren ANTOTO, kent genelindeki araç kullanıcılarına doğrudan ve hızlı erişim imkanı sunmayı planlanıyor.
ERDİNÇ ŞİRKETLER GRUBU’NU ZİYERET ETTİLER
Manisa'daki çalışmalarını sürdüren otomotiv firması, kentteki sektörel paydaşlar ve dinamikleriyle kurumsal bağları güçlendirmek amacıyla saha ziyaretleri yürütüyor. Bu kapsamda Erdinç Şirketler Grubu’nu ziyaret eden ANTOTO Akdeniz Otomotiv A.Ş. Satış Müdürü Bahattin Karakaş ile Kıdemli Kurumsal İletişim ve Medya Uzmanı Didem TezerenBoşkut, yerel iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi. Heyet, Manisa'daki ticari yapılanma süreci ve pazar hedeflerine dair görüşlerini paylaştı.
MEDYA VE İŞ DÜNYASI İLE KURUMSAL BAĞLAR GÜÇLENİYOR
Firma temsilcileri, Ofishome mağazasında Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ile bir araya geldikten sonra yerel medya organlarına yönelik kurumsal temaslarını sürdürdü. ETV ve Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya’yı ofisinde ziyaret eden Bahattin Karakaş ve Didem Tezeren Boşkut, otomotiv pazarındaki yeni nesil tüketici beklentilerini aktardı. Başarı temennilerini ileten Yumrukaya, yeni şubenin kent adına hayırlı olmasını diledi.
Muhabir: BELGİN KOÇAK
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
