AZİZ NESİN’İN ESERİ TURGUTLU’DA SAHNE ALDI

TURGUTLU 19.01.2026 - 17:01, Güncelleme: 19.01.2026 - 17:01
 

AZİZ NESİN’İN ESERİ TURGUTLU’DA SAHNE ALDI

Turgutlu Belediyesi’nin ev sahipliğinde Foça Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Başarımı Karılarıma Borçluyum” adlı oyun, tiyatroseverlerden yoğun ilgi gördü.
Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde, Foça Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen usta yazar Aziz Nesin’in “Başarımı Karılarıma Borçluyum” adlı tiyatro oyunu, Ekrem Gürel Kültür Merkezi’nde izleyiciyle buluştu. Yoğun katılımın yaşandığı tiyatro gecesinde salon tamamen dolarken, sanatseverler keyifli bir akşam yaşadı. Gösterim boyunca izleyiciler oyunu ilgiyle takip ederken, performanslar sık sık alkışlarla karşılık buldu. Aziz Nesin’in mizahi diliyle kaleme aldığı eser, sahne uyarlamasıyla izleyenlerden tam not aldı. “SANAT DOLU BİR AKŞAM YAŞADIK” Tiyatro oyununu, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, eşi Sabriye Akın ve Turgutlu Belediyesi daire müdürleri de izledi. Oyun sonrası değerlendirmede bulunan Başkan Çetin Akın, “Sanat dolu bir akşam yaşadık. Belediyemiz ev sahipliğinde, Foça Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Başarımı Karılarıma Borçluyum’ oyununu keyifle izledik. Aziz Nesin’in bu değerli eserini tiyatro sahnesine taşıyan Foça Belediye Tiyatrosu ekibine, Ekrem Gürel Kültür Merkezimizi hıncahınç dolduran hemşehrilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Turgutlu Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerinin önümüzdeki süreçte de devam edeceği belirtildi. MUHABİR: BELGİN KOÇAK
Turgutlu Belediyesi’nin ev sahipliğinde Foça Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Başarımı Karılarıma Borçluyum” adlı oyun, tiyatroseverlerden yoğun ilgi gördü.

Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde, Foça Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen usta yazar Aziz Nesin’in “Başarımı Karılarıma Borçluyum” adlı tiyatro oyunu, Ekrem Gürel Kültür Merkezi’nde izleyiciyle buluştu. Yoğun katılımın yaşandığı tiyatro gecesinde salon tamamen dolarken, sanatseverler keyifli bir akşam yaşadı. Gösterim boyunca izleyiciler oyunu ilgiyle takip ederken, performanslar sık sık alkışlarla karşılık buldu. Aziz Nesin’in mizahi diliyle kaleme aldığı eser, sahne uyarlamasıyla izleyenlerden tam not aldı.

“SANAT DOLU BİR AKŞAM YAŞADIK”

Tiyatro oyununu, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, eşi Sabriye Akın ve Turgutlu Belediyesi daire müdürleri de izledi. Oyun sonrası değerlendirmede bulunan Başkan Çetin Akın, “Sanat dolu bir akşam yaşadık. Belediyemiz ev sahipliğinde, Foça Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Başarımı Karılarıma Borçluyum’ oyununu keyifle izledik. Aziz Nesin’in bu değerli eserini tiyatro sahnesine taşıyan Foça Belediye Tiyatrosu ekibine, Ekrem Gürel Kültür Merkezimizi hıncahınç dolduran hemşehrilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Turgutlu Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerinin önümüzdeki süreçte de devam edeceği belirtildi.

MUHABİR: BELGİN KOÇAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.