Babaları sahada çocuklar ise tribünde ter döktü

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2025 - 12:10, Update: 15.06.2025 - 11:55
 

Babaları sahada çocuklar ise tribünde ter döktü

Babaları sahada çocuklar ise tribünde ter döktü
Aydın’ın Efeler ilçesinde Babalar Günü’ne özel düzenlenen halı saha maçında babalar sahada ter dökerken, çocuklar da tribünde tezahüratlarla babalarını destekledi. Renkli görüntülere sahne olan karşılaşmada kazanan ’Kız Babaları’ oldu.Aydın’da Babalar Günü, unutulmaz bir etkinlikle kutlandı. Efeler Seyda Kayhan Anaokulu tarafından düzenlenen özel halı saha maçı, hem sahadaki mücadeleyle hem de tribünlerdeki coşkuyla renkli görüntülere sahne oldu. Babalar Günü’ne özel düzenlenen maçta, "Kız Babaları" ve "Erkek Babaları" karşı karşıya geldi. Ailelerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte dostluk, heyecan ve sevgi ön plandaydı. Minik öğrenciler, ellerinde "En iyi baba benim babam" yazılı pankartlarla tribünlerde yerini alırken, babalarına coşkulu tezahüratlarla destek verdi. Sahadaki mücadele ise adeta nefesleri kesti. Karşılaşmanın son dakikalarında bulduğu golle rakibini mağlup eden "Kız Babaları" takımı, maçın galibi oldu. Maç bitiminde sahada çocuklarıyla birlikte sevinçle kucaklaşan babalar, hem duygusal hem de eğlenceli anlara imza attı.
Babaları sahada çocuklar ise tribünde ter döktü
Aydın’ın Efeler ilçesinde Babalar Günü’ne özel düzenlenen halı saha maçında babalar sahada ter dökerken, çocuklar da tribünde tezahüratlarla babalarını destekledi. Renkli görüntülere sahne olan karşılaşmada kazanan ’Kız Babaları’ oldu.

Aydın’da Babalar Günü, unutulmaz bir etkinlikle kutlandı. Efeler Seyda Kayhan Anaokulu tarafından düzenlenen özel halı saha maçı, hem sahadaki mücadeleyle hem de tribünlerdeki coşkuyla renkli görüntülere sahne oldu. Babalar Günü’ne özel düzenlenen maçta, "Kız Babaları" ve "Erkek Babaları" karşı karşıya geldi. Ailelerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte dostluk, heyecan ve sevgi ön plandaydı. Minik öğrenciler, ellerinde "En iyi baba benim babam" yazılı pankartlarla tribünlerde yerini alırken, babalarına coşkulu tezahüratlarla destek verdi. Sahadaki mücadele ise adeta nefesleri kesti. Karşılaşmanın son dakikalarında bulduğu golle rakibini mağlup eden "Kız Babaları" takımı, maçın galibi oldu. Maç bitiminde sahada çocuklarıyla birlikte sevinçle kucaklaşan babalar, hem duygusal hem de eğlenceli anlara imza attı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reader Comments (0)

Your comment has been successfully received and will be published after review.

By writing a comment, you accept the Community Guidelines and take full responsibility, directly or indirectly, for your comment on the site. The site administration cannot be held responsible in any way for any comments posted.
Cookies are used to ensure you get the best experience on our website. By continuing to use our site, you accept our use of cookies.