BAHÇELİ'DEN TBMM GRUP TOPLANTISI'NDA ÖNEMLİ AÇIKLAMLAR

İZMİR 03.10.2023 - 13:42, Güncelleme: 03.10.2023 - 13:42
 

BAHÇELİ'DEN TBMM GRUP TOPLANTISI'NDA ÖNEMLİ AÇIKLAMLAR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanlığı'na bombalı saldırı girişiminin Türkiye'ye karşı yapıldığını söyleyerek "Bu soysuzların kökü kurutulacaktır." dedi. MHP lideri, emekli maaşlarına enflasyonun üzerinde zam yapılması ve zammın kök ücrete yansıtılması çağrısında da bulundu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Bahçeli'nin hedefinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. "CHP YOLDAN ÇIKMIŞTIR" Kılıçdaroğlu'nun "Bu iktidarın ahlaki ve siyasi meşruiyeti yok." sözlerine tepki gösteren MHP lideri, "Kılıçdaroğlu'nun milletin seçimine gösterdiği tepki faşist dürtülerin sonucudur. Seçimi yapan Türk milletidir. Bunun neresinde ahlaki boşluk ve meşruiyet sorunu vardır? Kaynağı nedir? ABD ve İngiltere'de FETÖ'cülerle ittifak kurmak mı meşruiyet, PKK ve HDP ile buluşmak mı meşruiyet? Kavala'ya özgürlük istemek mi meşruiyet? Anlatsın da bilelim. Neresi meşrudur da bize meşruiyet ahkamı kesmektedir?" dedi. "CUMHUR İTTİFAKI OLARAK KRONİK SORUNLARA NEŞTER VURDUK" MHP lideri Bahçeli, "Cumhur İttifakı Türkiye Cumhuriyeti'nin gelecek yüzüdür. Cumhur İttifakı olarak kronik sorunlara neşter vurduk, çözümsüz duran sorunları çözdük. Cumhur İttifakı'nın umut olduğunu gösterdik. Cumhur İttifakı güçlü ise vatandaşımızın karnı toktur. Türkiye’nin ne geçmişinde ne de geleceğinde zillete yer vardır, geçit yoktur, geçiş yoktur. Koltuk ve çıkar kavgaları ile siyasi ahlak kaygısının dibini boylayanlarda zaten umut yoktur. Terör örgütleri ile can ciğer kuzu sarması olanlara kanacak bir Allah’ın kulu da kalmamıştır." açıklamasında bulundu. "ENFLASYONUN ÜZERİNDE ZAM VERİLMELİ" MHP lideri Bahçeli, "Hayat pahalılığı günden güne tesirini kaybedecektir. Emekli maaşlarındaki muhtemel iyileştirmeler enflasyonun üzerinde zam verilmesi zammın kök ücrete yansıtılması samimi dileğimizdir. Küçük esnafın emeklilik gün sayısı 7200'e indirilmelidir." ifadesinde bulundu. "TERÖRÜ LANETLİYORUM" MHP lideri Bahçeli, "Terörü lanetliyorum. Bu soysuzların kökü kurutulacaktır. Terörle huzur arasında ikinci bir seçenek yoktur. Terörün sonuç alması asla mümkün değildir. Teröristlerin Kayseri'den Ankara'ya nasıl geldikleri açıklığa kavuşacaktır. 1 Ekim saldırısı Türkiye'ye karşı yapılmıştır." diye konuştu. ''ARTIK 'KIBRIS DEVLETİ' DEMEK GEREK'' MHP lideri Bahçeli, "3 Kasım'da Kazakistan'da yapılacak Türk Devletleri Teşkilatı Toplantısı'nda KKTC'nin gözlemci ülke olarak yer alması Kıbrıs Türklüğü'nün tanınması adına önemli bir eşik olacaktır. Artık Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti demeye gerek yok, 'Kıbrıs Devleti' demek gerek. Iğdır ile Nahçıvan arasındaki doğal gaz boru hattı da ilişkileri tek millet için daha da güçlendirecektir." diyerek sözlerine son verdi. 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanlığı'na bombalı saldırı girişiminin Türkiye'ye karşı yapıldığını söyleyerek "Bu soysuzların kökü kurutulacaktır." dedi. MHP lideri, emekli maaşlarına enflasyonun üzerinde zam yapılması ve zammın kök ücrete yansıtılması çağrısında da bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Bahçeli'nin hedefinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı.

" CHP YOLDAN ÇIKMIŞTIR"

Kılıçdaroğlu'nun "Bu iktidarın ahlaki ve siyasi meşruiyeti yok." sözlerine tepki gösteren MHP lideri, "Kılıçdaroğlu'nun milletin seçimine gösterdiği tepki faşist dürtülerin sonucudur. Seçimi yapan Türk milletidir. Bunun neresinde ahlaki boşluk ve meşruiyet sorunu vardır? Kaynağı nedir? ABD ve İngiltere'de FETÖ'cülerle ittifak kurmak mı meşruiyet, PKK ve HDP ile buluşmak mı meşruiyet? Kavala'ya özgürlük istemek mi meşruiyet? Anlatsın da bilelim. Neresi meşrudur da bize meşruiyet ahkamı kesmektedir?" dedi.

"CUMHUR İTTİFAKI OLARAK KRONİK SORUNLARA NEŞTER VURDUK"

MHP lideri Bahçeli, "Cumhur İttifakı Türkiye Cumhuriyeti'nin gelecek yüzüdür. Cumhur İttifakı olarak kronik sorunlara neşter vurduk, çözümsüz duran sorunları çözdük. Cumhur İttifakı'nın umut olduğunu gösterdik. Cumhur İttifakı güçlü ise vatandaşımızın karnı toktur. Türkiye’nin ne geçmişinde ne de geleceğinde zillete yer vardır, geçit yoktur, geçiş yoktur. Koltuk ve çıkar kavgaları ile siyasi ahlak kaygısının dibini boylayanlarda zaten umut yoktur. Terör örgütleri ile can ciğer kuzu sarması olanlara kanacak bir Allah’ın kulu da kalmamıştır." açıklamasında bulundu.

"ENFLASYONUN ÜZERİNDE ZAM VERİLMELİ"

MHP lideri Bahçeli, "Hayat pahalılığı günden güne tesirini kaybedecektir. Emekli maaşlarındaki muhtemel iyileştirmeler enflasyonun üzerinde zam verilmesi zammın kök ücrete yansıtılması samimi dileğimizdir. Küçük esnafın emeklilik gün sayısı 7200'e indirilmelidir." ifadesinde bulundu.

"TERÖRÜ LANETLİYORUM"

MHP lideri Bahçeli, "Terörü lanetliyorum. Bu soysuzların kökü kurutulacaktır. Terörle huzur arasında ikinci bir seçenek yoktur. Terörün sonuç alması asla mümkün değildir. Teröristlerin Kayseri'den Ankara'ya nasıl geldikleri açıklığa kavuşacaktır. 1 Ekim saldırısı Türkiye'ye karşı yapılmıştır." diye konuştu.

''ARTIK 'KIBRIS DEVLETİ' DEMEK GEREK''

MHP lideri Bahçeli, "3 Kasım'da Kazakistan'da yapılacak Türk Devletleri Teşkilatı Toplantısı'nda KKTC'nin gözlemci ülke olarak yer alması Kıbrıs Türklüğü'nün tanınması adına önemli bir eşik olacaktır. Artık Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti demeye gerek yok, 'Kıbrıs Devleti' demek gerek. Iğdır ile Nahçıvan arasındaki doğal gaz boru hattı da ilişkileri tek millet için daha da güçlendirecektir." diyerek sözlerine son verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.