BAKAN GÖKTAŞ: 25 KİŞİLİK EKİBİMİZLE SAHADAYIZ

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2026 - 13:05, Güncelleme: 22.09.2026 - 13:07
 

BAKAN GÖKTAŞ: 25 KİŞİLİK EKİBİMİZLE SAHADAYIZ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir lisenin yakınında meydana gelen silahlı saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Göktaş, Bakanlık bünyesindeki 25 kişilik psikososyal destek ekibinin olayın ilk anından itibaren sahada olduğunu belirtti.
Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saldırıda yaralanan öğrencilere geçmiş olsun dileklerini iletti. “ÖĞRENCİLERİMİZİN VE AİLELERİNİN YANINDAYIZ” Göktaş, açıklamasında, “Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir lisenin yakınında gerçekleştirilen silahlı saldırıda yaralanan öğrencilerimize acil şifalar diliyor, ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bakanlık olarak 25 kişilik psikososyal destek ekibimizle ilk andan itibaren sahada, öğrencilerimizin ve ailelerinin yanındayız” ifadelerini kullandı. PSİKOSOSYAL DESTEK EKİBİ SAHADA Olaydan etkilenen öğrenci ve ailelerine yönelik psikososyal destek çalışmalarının sürdüğünü belirten Göktaş, saldırıda yaralananlara acil şifalar diledi. Göktaş, “Yaralılarımıza acil şifalar diliyor, ailelerine ve olaydan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi. İHA
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir lisenin yakınında meydana gelen silahlı saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Göktaş, Bakanlık bünyesindeki 25 kişilik psikososyal destek ekibinin olayın ilk anından itibaren sahada olduğunu belirtti.

Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saldırıda yaralanan öğrencilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN VE AİLELERİNİN YANINDAYIZ”

Göktaş, açıklamasında, “Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir lisenin yakınında gerçekleştirilen silahlı saldırıda yaralanan öğrencilerimize acil şifalar diliyor, ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bakanlık olarak 25 kişilik psikososyal destek ekibimizle ilk andan itibaren sahada, öğrencilerimizin ve ailelerinin yanındayız” ifadelerini kullandı.

PSİKOSOSYAL DESTEK EKİBİ SAHADA

Olaydan etkilenen öğrenci ve ailelerine yönelik psikososyal destek çalışmalarının sürdüğünü belirten Göktaş, saldırıda yaralananlara acil şifalar diledi.

Göktaş, “Yaralılarımıza acil şifalar diliyor, ailelerine ve olaydan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

İHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.