BAŞKAN AKIN: GAZETECİLERİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

TURGUTLU 09.01.2024 - 16:02, Güncelleme: 09.01.2024 - 16:02
 

BAŞKAN AKIN: GAZETECİLERİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yayınladığı mesajla kutladı. Başkan Çetin Akın mesajında birçok gazetecinin iş bulamadığı, mesleklerini yapamadıkları bu dönemde basın emekçilerinin hak ettikleri yaşam standartlarına ve ekonomik koşullara kavuşmasını diledi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın her zaman basın emekçilerinin yanında olacaklarını ifade etti. “BASIN MENSUPLARIMIZIN YANINDA OLMAYA GAYRET GÖSTERDİK” Başkan Akın, “Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi adına her koşulda toplumun vicdanı olma görevini üstlenen ve her türlü fedakarlıkla mesleğini icra eden tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Değerli basın emekçilerimizin mesleklerini daha iyi yapabilmeleri için gerekli imkanlar sağlanmalıdır. Birçok gazetecinin iş bulamadığı, mesleklerini yapamadıkları bu dönemde basın emekçilerimizin hak ettikleri yaşam standartlarına ve ekonomik koşullara kavuşması, basının temel etik ve ilkelerine uygun kaliteli yayınlar yapması en büyük temennimizdir. Göreve geldiğimiz günden beri basın mensuplarımızın yanında olmaya her zaman gayret gösterdik. Yerel basın emekçilerimiz; hemşehrilerimiz ile aramızdaki bilgi köprüsüdür. Bundan dolayı da yerel basınımız bizim için çok değerlidir. Bu vesileyle halkımızın doğru bilgilendirilmesi ve kamu hizmetlerinin duyurulmasında gösterdikleri duyarlılık nedeniyle tüm basın mensuplarımıza teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu. BAŞKAN AKIN’DAN DESTEK SÖZÜ Başkan Akın, “Bu duygu ve düşünceler içerisinde Turgutlu’muzun ve Manisa’mızda çalışan basın emekçilerimiz başta olmak üzere tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, haksız ve hukuksuz yere, siyasi amaç ve çıkarlar uğruna özgürlükleri elinden alınan tüm gazetecilerimizin ise en kısa sürede özgürlüklerine kavuşmalarını ümit ediyorum. Biz, özgür basın mücadelesinde gazetecilerin her zaman yanında olacağız.” ifadesinde bulundu. Haber Merkezi    
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yayınladığı mesajla kutladı. Başkan Çetin Akın mesajında birçok gazetecinin iş bulamadığı, mesleklerini yapamadıkları bu dönemde basın emekçilerinin hak ettikleri yaşam standartlarına ve ekonomik koşullara kavuşmasını diledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın her zaman basın emekçilerinin yanında olacaklarını ifade etti.

“BASIN MENSUPLARIMIZIN YANINDA OLMAYA GAYRET GÖSTERDİK”

Başkan Akın, “Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi adına her koşulda toplumun vicdanı olma görevini üstlenen ve her türlü fedakarlıkla mesleğini icra eden tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Değerli basın emekçilerimizin mesleklerini daha iyi yapabilmeleri için gerekli imkanlar sağlanmalıdır. Birçok gazetecinin iş bulamadığı, mesleklerini yapamadıkları bu dönemde basın emekçilerimizin hak ettikleri yaşam standartlarına ve ekonomik koşullara kavuşması, basının temel etik ve ilkelerine uygun kaliteli yayınlar yapması en büyük temennimizdir. Göreve geldiğimiz günden beri basın mensuplarımızın yanında olmaya her zaman gayret gösterdik. Yerel basın emekçilerimiz; hemşehrilerimiz ile aramızdaki bilgi köprüsüdür. Bundan dolayı da yerel basınımız bizim için çok değerlidir. Bu vesileyle halkımızın doğru bilgilendirilmesi ve kamu hizmetlerinin duyurulmasında gösterdikleri duyarlılık nedeniyle tüm basın mensuplarımıza teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

BAŞKAN AKIN’DAN DESTEK SÖZÜ

Başkan Akın, “Bu duygu ve düşünceler içerisinde Turgutlu’muzun ve Manisa’mızda çalışan basın emekçilerimiz başta olmak üzere tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, haksız ve hukuksuz yere, siyasi amaç ve çıkarlar uğruna özgürlükleri elinden alınan tüm gazetecilerimizin ise en kısa sürede özgürlüklerine kavuşmalarını ümit ediyorum. Biz, özgür basın mücadelesinde gazetecilerin her zaman yanında olacağız.” ifadesinde bulundu. Haber Merkezi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.