BAŞKAN AKIN’DAN KUZEY MAKEDONYA CUMHURİYETİ ÇIKARMASI

MANİSA GÜNDEMİ 01.08.2023 - 12:14, Güncelleme: 01.08.2023 - 12:14
 

BAŞKAN AKIN’DAN KUZEY MAKEDONYA CUMHURİYETİ ÇIKARMASI

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’ni ziyaret ederek bir takım temaslarda bulundu. Başkan Akın, “Dost ülke Kuzey Makedonya'mız ile kurduğumuz gönül köprümüzü ve iş birliğimizi daha da güçlendireceğiz.” açıklamasında bulundu.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti ile ilişkileri geliştirmek ve güçlendirmek adına seyahat gerçekleştirdi. Başkan Çetin Akın, programı kapsamında ilk olarak Kuzey Makedonya Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovskı ve hükümet yetkililerinin misafiri oldu. Başkan Akın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün üç yıl eğitim gördüğü ve askeri başarısında büyük önemi olan Manastır Askeri İdadisi’ni de ziyaret etti.  “CUMHURİYET BİZLERE EMANET” Başkan Akın, Atatürk için ayrılan bölümde anı-şeref defterine, “Büyük Atam; Bize göstermiş olduğun yolda, ilke ve inkilaplarını gelecek nesillere ulaştırmak için mücadele etmekten büyük onur duyuyorum. Bıraktığın vatan ve cumhuriyet bizlere emanet. Ruhun şad olsun” satırlarını yazdı.  BAŞKAN AKIN’DAN ÖNEMLİ TOPLANTILAR Başkan Çetin Akın’ın Kuzey Makedonya Cumhuriyeti seyahati Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Avrupadan Sorumlu Dışişleri Bakanı Bojan Marıcıc ve İçişleri Bakanı Oliver Spasovski ile gerçekleştirdiği toplantılar ile devam etti. Başkan Akın, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Oliver Spasovski ve Kültür Bakanı Yardımcısı Daim Luçi ile birlikte Melnica Karşılaşmaları etkinlik programına da katıldı. BAŞKAN AKIN’DAN TEŞEKKÜR  Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovskı ve hükümet yetkililerinin misafiri olduk. Makedonya Cumhuriyeti Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Avrupadan Sorumlu Dışişleri Bakanı Bojan Marıcıc ve İçişleri Bakanı Oliver Spasovski ile bir takım görüşmeler gerçekleştirdik. Dost ülke Kuzey Makedonya'mız ile kurduğumuz gönül köprümüzü ve iş birliğimizi daha da güçlendireceğiz. Kendilerine ev sahiplikleri çok teşekkür ediyorum” dedi. ZİYARET PROGRAMINA YOĞUN KATILIM  Başkan Çetin Akın’ın Kuzey Makedonya ziyaretine; Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Turgutlu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu, İzmir MAK-GÖÇ Başkanı Kadri Altınkalp, Manisa MAK-GÖÇ Başkanı Cevdet Cömert eşlik etti. Haber Merkezi 
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’ni ziyaret ederek bir takım temaslarda bulundu. Başkan Akın, “Dost ülke Kuzey Makedonya'mız ile kurduğumuz gönül köprümüzü ve iş birliğimizi daha da güçlendireceğiz.” açıklamasında bulundu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti ile ilişkileri geliştirmek ve güçlendirmek adına seyahat gerçekleştirdi. Başkan Çetin Akın, programı kapsamında ilk olarak Kuzey Makedonya Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovskı ve hükümet yetkililerinin misafiri oldu. Başkan Akın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün üç yıl eğitim gördüğü ve askeri başarısında büyük önemi olan Manastır Askeri İdadisi’ni de ziyaret etti. 

“CUMHURİYET BİZLERE EMANET”

Başkan Akın, Atatürk için ayrılan bölümde anı-şeref defterine, “Büyük Atam; Bize göstermiş olduğun yolda, ilke ve inkilaplarını gelecek nesillere ulaştırmak için mücadele etmekten büyük onur duyuyorum. Bıraktığın vatan ve cumhuriyet bizlere emanet. Ruhun şad olsun” satırlarını yazdı. 

BAŞKAN AKIN’DAN ÖNEMLİ TOPLANTILAR

Başkan Çetin Akın’ın Kuzey Makedonya Cumhuriyeti seyahati Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Avrupadan Sorumlu Dışişleri Bakanı Bojan Marıcıc ve İçişleri Bakanı Oliver Spasovski ile gerçekleştirdiği toplantılar ile devam etti. Başkan Akın,  Kuzey Makedonya Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Oliver Spasovski ve Kültür Bakanı Yardımcısı Daim Luçi ile birlikte Melnica Karşılaşmaları etkinlik programına da katıldı.

BAŞKAN AKIN’DAN TEŞEKKÜR 

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “ Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovskı ve hükümet yetkililerinin misafiri olduk. Makedonya Cumhuriyeti Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Avrupadan Sorumlu Dışişleri Bakanı Bojan Marıcıc ve İçişleri Bakanı Oliver Spasovski ile bir takım görüşmeler gerçekleştirdik. Dost ülke Kuzey Makedonya'mız ile kurduğumuz gönül köprümüzü ve iş birliğimizi daha da güçlendireceğiz. Kendilerine ev sahiplikleri çok teşekkür ediyorum” dedi.

ZİYARET PROGRAMINA YOĞUN KATILIM 

Başkan Çetin Akın’ın Kuzey Makedonya ziyaretine; Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Turgutlu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu, İzmir MAK-GÖÇ Başkanı Kadri Altınkalp, Manisa MAK-GÖÇ Başkanı Cevdet Cömert eşlik etti. Haber Merkezi 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.