BAŞKAN ALHAN’DAN 2024 MESAJI

AHMETLİ 31.12.2023 - 12:02, Güncelleme: 31.12.2023 - 12:02
 

BAŞKAN ALHAN’DAN 2024 MESAJI

Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, 2024 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa öncelikle sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu, Başkan Alhan ayrıca 1 Ocak Mekke’nin fethinin yıl dönümü de kutladı.
Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. BAŞKAN ALHAN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi; “Her yeni yıl coşkunun, mutluluğun daha da anlam kazandığı, umudun çoğaldığı yeni beklenti ve başlangıçlar anlamına gelmektedir. 2023 yılını geride bırakırken ülke olarak üzücü ve sevindirici olayları hep birlikte yaşadık. Doğal Afetlerin yıkıcı sonuçlarının üstesinden gelebilmek için millet olarak en güzel kenetlenme örneğini birlikte gösterdik. İnanıyorum ki tarihin her döneminde olduğu gibi ülkemizin gücünü, yardımseverliğini ve dayanışma ruhunu tüm dünyaya gösteren aziz milletimiz, bundan sonra da aynı kararlılıkla kenetlenmeye devam edecektir.  2024 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için, dünyada barışa, kardeşliğe, dostluğa, birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyor, tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum. Ayrıca bu gece İslamiyet’in merkezi olan Mekke, fetihle birlikte gerçek hüviyetine kavuşmuş, şirkten ve putperestlikten arınarak manevi bir şehir olma özelliğine kavuşmuştur. Tevhid inancı hâkimiyetini ilan etmiştir. Bu fetihten sonra diğer fetihler arka arkaya gelmiş ve İslam, üç kıta ya hızla yayılmaya başlamıştır. Bu vesile ile de Mekke’nin fethinin yıl dönümünü büyük bir sevinçle kutluyor, güzelliklere ilham olmasını diliyorum” dedi. Görkem Küçük       
Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, 2024 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa öncelikle sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu, Başkan Alhan ayrıca 1 Ocak Mekke’nin fethinin yıl dönümü de kutladı.

Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN ALHAN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi; “Her yeni yıl coşkunun, mutluluğun daha da anlam kazandığı, umudun çoğaldığı yeni beklenti ve başlangıçlar anlamına gelmektedir. 2023 yılını geride bırakırken ülke olarak üzücü ve sevindirici olayları hep birlikte yaşadık. Doğal Afetlerin yıkıcı sonuçlarının üstesinden gelebilmek için millet olarak en güzel kenetlenme örneğini birlikte gösterdik. İnanıyorum ki tarihin her döneminde olduğu gibi ülkemizin gücünü, yardımseverliğini ve dayanışma ruhunu tüm dünyaya gösteren aziz milletimiz, bundan sonra da aynı kararlılıkla kenetlenmeye devam edecektir.  2024 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için, dünyada barışa, kardeşliğe, dostluğa, birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyor, tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum. Ayrıca bu gece İslamiyet’in merkezi olan Mekke, fetihle birlikte gerçek hüviyetine kavuşmuş, şirkten ve putperestlikten arınarak manevi bir şehir olma özelliğine kavuşmuştur. Tevhid inancı hâkimiyetini ilan etmiştir. Bu fetihten sonra diğer fetihler arka arkaya gelmiş ve İslam, üç kıta ya hızla yayılmaya başlamıştır. Bu vesile ile de Mekke’nin fethinin yıl dönümünü büyük bir sevinçle kutluyor, güzelliklere ilham olmasını diliyorum” dedi. Görkem Küçük 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.