BAŞKAN ÇELİK'TEN ÖZYİĞİT'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İZMİR 30.09.2023 - 16:57, Güncelleme: 30.09.2023 - 16:57
 

BAŞKAN ÇELİK'TEN ÖZYİĞİT'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, kısa bir süre önce AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı olarak atanan Ali Özyiğit'i ziyaret ederek, tebriklerini iletti. Başkan Çelik "Teşkilatlar bizim için son derece önemli. Teşkilatın böyle emin ve güvenilir ellerde olduğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Bugüne kadar her zaman teşkilatlarımızın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi.
Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi Ali Özyiğit kısa bir süre önce  AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı olarak atandı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de  Özyiğit'i ziyaret ederek,  tebriklerini ve hayırlı olsun dileklerini iletti. AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı'nda gerçekleşen ziyarette Başkan Çelik şöyle konuştu; "Geçtiğimiz günlerde AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevine  Şehzadeler Belediyesi Meclis Üyesi değerli kardeşim Ali Özyiğit atanmıştı. Bugün kendisini ziyarete geldim. Değerli Başkanımızı tebrik ediyorum. İnşallah kısa süre içerisinde oluşacak yeni yönetimini de tebrik ediyorum. Yönetimiyle, ekibiyle, mahalle teşkilatı, sandık kurulu üyeleriyle inanıyorum ki Şehzadelerimizde büyük hizmetlere, başarılara imza atacaktır. Teşkilatlar bizim için son derece önemli. Teşkilatın böyle emin ve güvenilir insanların elinde olduğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Biz bugüne kadar her zaman yanlarında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Değerli Başkanımız ve ekibiyle birlikte güzel ilçemize, davamıza, partimize hizmet edebilmek için çaba ve gayret sarf edeceğiz. Allah utandırmasın diyorum. Bu teşkilatın hem bir neferi hem de Şehzadelerin Belediye Başkanı olarak yanlarında olacağımı bir kez daha ifade ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun."  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden  AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit ise "Ziyaretlerinden dolayı değerli ağabeyim, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, kısa bir süre önce AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı olarak atanan Ali Özyiğit'i ziyaret ederek, tebriklerini iletti. Başkan Çelik "Teşkilatlar bizim için son derece önemli. Teşkilatın böyle emin ve güvenilir ellerde olduğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Bugüne kadar her zaman teşkilatlarımızın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi.

Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi Ali Özyiğit kısa bir süre önce  AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı olarak atandı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de  Özyiğit'i ziyaret ederek,  tebriklerini ve hayırlı olsun dileklerini iletti. AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı'nda gerçekleşen ziyarette Başkan Çelik şöyle konuştu; "Geçtiğimiz günlerde AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevine   Şehzadeler Belediyesi Meclis Üyesi değerli kardeşim Ali Özyiğit atanmıştı. Bugün kendisini ziyarete geldim. Değerli Başkanımızı tebrik ediyorum. İnşallah kısa süre içerisinde oluşacak yeni yönetimini de tebrik ediyorum. Yönetimiyle, ekibiyle, mahalle teşkilatı, sandık kurulu üyeleriyle inanıyorum ki Şehzadelerimizde büyük hizmetlere, başarılara imza atacaktır. Teşkilatlar bizim için son derece önemli. Teşkilatın böyle emin ve güvenilir insanların elinde olduğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Biz bugüne kadar her zaman yanlarında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Değerli Başkanımız ve ekibiyle birlikte güzel ilçemize, davamıza, partimize hizmet edebilmek için çaba ve gayret sarf edeceğiz. Allah utandırmasın diyorum. Bu teşkilatın hem bir neferi hem de Şehzadelerin Belediye Başkanı olarak yanlarında olacağımı bir kez daha ifade ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun." 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden  AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit ise "Ziyaretlerinden dolayı değerli ağabeyim, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.