BAŞKAN DURBAY'DAN ÖNEMLİ ZİYARETLER

SİYASET 16.04.2024 - 13:41, Güncelleme: 16.04.2024 - 13:48
 

BAŞKAN DURBAY'DAN ÖNEMLİ ZİYARETLER

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Şehzadeler Belediye Başkanlığına seçilen Gülşah Durbay, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'i makamlarında ziyaret etti.
Yerel seçimlerde yüzde 38.3 oy oranıyla Şehzadeler Belediye Başkanı seçilen Gülşah Durbay ziyaret programlarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Durbay, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'e nezaket ziyaretinde bulunurken, çiçek takdiminde de bulundu. BAŞKAN DURBAY'DAN BAŞKAN ZEYREK'E TEŞEKKÜR Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Durbay, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek’i ziyaret edip, Şehzadeler’de yapacağımız projeler ile ilgili sohbet ettik. Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ederim." açıklamasında bulundu. BAŞKAN DURBAY'DAN KAYMAKAM GENEL'E NEZAKET ZİYARETİ Başkan Zeyrek'i ziyareti sonrası Kaymakam Genel'i de ziyaret eden Başkan Durbay, "Şehzadeler Kaymakamımız Sayın Fatih Genel’i ziyaret ettik. Misafirperverliği için Sayın Kaymakamımıza teşekkürlerimizi sunarız." ifadesinde bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Şehzadeler Belediye Başkanlığına seçilen Gülşah Durbay, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'i makamlarında ziyaret etti.

Yerel seçimlerde yüzde 38.3 oy oranıyla Şehzadeler Belediye Başkanı seçilen Gülşah Durbay ziyaret programlarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Durbay, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'e nezaket ziyaretinde bulunurken, çiçek takdiminde de bulundu.

BAŞKAN DURBAY'DAN BAŞKAN ZEYREK'E TEŞEKKÜR

Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Durbay, " Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek’i ziyaret edip, Şehzadeler’de yapacağımız projeler ile ilgili sohbet ettik. Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

BAŞKAN DURBAY'DAN KAYMAKAM GENEL'E NEZAKET ZİYARETİ

Başkan Zeyrek'i ziyareti sonrası Kaymakam Genel'i de ziyaret eden Başkan Durbay, "Şehzadeler Kaymakamımız Sayın Fatih Genel’i ziyaret ettik. Misafirperverliği için Sayın Kaymakamımıza teşekkürlerimizi sunarız." ifadesinde bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.