BAŞKAN DUTLULU: BİZ KİMSEYİ KAPIDAN KOVMADIK

AKHİSAR 18.02.2024 - 11:43, Güncelleme: 18.02.2024 - 11:43
 

BAŞKAN DUTLULU: BİZ KİMSEYİ KAPIDAN KOVMADIK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu; Sarılar, Sağrakçı ve Kocakağan mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile buluştu. Akhisar'a daha çok hizmet edeceklerini ifade eden Başkan Dutlulu, "Artık Akhisar’da o partili bu partili değil çalışkan, üreten ve halkına hizmet eden bir belediye başkanına ihtiyaç var. Genciz, çalışkanız, umudumuz ve heyecanımız yüksek." dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve mevcut Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Sarılar, Sağrakçı ve Kocakağan mahallelerini ziyaret eden Başkan Dutlulu, Akhisar'da daha güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti. BAŞKAN DUTLULU’DAN TEŞEKKÜR İlk ziyaretini Sarılar Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Sarılar Mahallemizi ziyaret ettik. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetler üzerine gerçekleştirdiğimiz sohbette halkımızın belediye hizmetlerinden mutluluğunu dile getirmesi bizleri de fazlasıyla mutlu ediyor. Misafirperverlikleri ve hoş muhabbetleri için mahalle halkımıza teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu. “BU ŞEHRE DAHA ÇOK HİZMET EDECEĞİZ” Sarılar Mahallesi ziyareti sonrası Sağrakçı Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Dutlulu, "Sağrakçı Mahallemizi ziyaret ettik. Akhisar’ın merkezinde ve kırsalında tüm mahallelerimize hizmetimizi ulaştırdık çok şükür. Halkımızın duaları ve destekleri arkamızda olduğu sürece evelallah bu şehre daha çok hizmet edeceğiz. Hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için Sağrakçı halkımıza çok teşekkür ederim." ifadesinde bulundu. “UMUDUMUZ VE HEYECANIMIZ YÜKSEK” Son ziyaret programını Kocakağan Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Bizden önce, “20 kişi için 2 kilometre yol mu yapılır?” deyip, muhtarları kapılarından kovan bir yönetim anlayışı vardı. Ama biz kimseyi kapıdan kovmadık; Kocakağan’da 50 kişi için 8 kilometre yol yaptık. Kocakağan Mahallemizi ziyaret ederek muhtarımız ve mahalle halkımızla buluştuk; yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızı anlatarak desteklerini istedik. Artık Akhisar’da o partili bu partili değil çalışkan, üreten ve halkına hizmet eden bir belediye başkanına ihtiyaç var. Genciz, çalışkanız, umudumuz ve heyecanımız yüksek. Halkımızın desteği arkamızda olduğu sürece bu şehre daha çok hizmet edeceğim." dedi. Belgin Koçak
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu; Sarılar, Sağrakçı ve Kocakağan mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile buluştu. Akhisar'a daha çok hizmet edeceklerini ifade eden Başkan Dutlulu, "Artık Akhisar’da o partili bu partili değil çalışkan, üreten ve halkına hizmet eden bir belediye başkanına ihtiyaç var. Genciz, çalışkanız, umudumuz ve heyecanımız yüksek." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve mevcut Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Sarılar, Sağrakçı ve Kocakağan mahallelerini ziyaret eden Başkan Dutlulu, Akhisar'da daha güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti.

BAŞKAN DUTLULU’DAN TEŞEKKÜR

İlk ziyaretini Sarılar Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, " Sarılar Mahallemizi ziyaret ettik. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetler üzerine gerçekleştirdiğimiz sohbette halkımızın belediye hizmetlerinden mutluluğunu dile getirmesi bizleri de fazlasıyla mutlu ediyor. Misafirperverlikleri ve hoş muhabbetleri için mahalle halkımıza teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

“BU ŞEHRE DAHA ÇOK HİZMET EDECEĞİZ”

Sarılar Mahallesi ziyareti sonrası Sağrakçı Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Dutlulu, " Sağrakçı Mahallemizi ziyaret ettik. Akhisar’ın merkezinde ve kırsalında tüm mahallelerimize hizmetimizi ulaştırdık çok şükür. Halkımızın duaları ve destekleri arkamızda olduğu sürece evelallah bu şehre daha çok hizmet edeceğiz. Hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için Sağrakçı halkımıza çok teşekkür ederim." ifadesinde bulundu.

“UMUDUMUZ VE HEYECANIMIZ YÜKSEK”

Son ziyaret programını Kocakağan Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Bizden önce, “20 kişi için 2 kilometre yol mu yapılır?” deyip, muhtarları kapılarından kovan bir yönetim anlayışı vardı. Ama biz kimseyi kapıdan kovmadık; Kocakağan’da 50 kişi için 8 kilometre yol yaptık. Kocakağan Mahallemizi ziyaret ederek muhtarımız ve mahalle halkımızla buluştuk; yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızı anlatarak desteklerini istedik. Artık Akhisar’da o partili bu partili değil çalışkan, üreten ve halkına hizmet eden bir belediye başkanına ihtiyaç var. Genciz, çalışkanız, umudumuz ve heyecanımız yüksek. Halkımızın desteği arkamızda olduğu sürece bu şehre daha çok hizmet edeceğim." dedi. Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.