BAŞKAN DUTLULU ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE BULUŞTU

SİYASET 30.08.2026 - 14:20, Güncelleme: 30.08.2026 - 14:20
 

BAŞKAN DUTLULU ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE BULUŞTU

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen hayır yemeğine ilişkin paylaşım yaptı. Başkan Dutlulu, programda vatandaşlarla bir araya gelerek şehitler ve hayatını kaybeden gaziler için duaların paylaşıldığını belirtti. Dutlulu, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın kahramanlarını andı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen hayır yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Program, Büyükşehir Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. ŞEHİT VE GAZİLER ANILDI Dutlulu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Şehit yakınları ve gazilere yönelik düzenlenen hayır yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Dutlulu, programda şehitler ve hayatını kaybeden gaziler için duaların paylaşıldığını aktardı. Başkan Dutlulu, paylaşımında bu toprakların vatan haline gelmesinde hayatını kaybeden şehitler ile ebediyete intikal eden gazilerin unutulmadığını vurguladı. Programın, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürlüğünün organizasyonuyla gerçekleştirildiğini belirtti. ATATÜRK VE KAHRAMANLAR ANILDI Başkan Dutlulu, mesajının devamında bağımsızlık mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanları andı. Dutlulu, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı’nın diğer kahramanları için rahmet, minnet ve saygı ifadelerini kullandı. Editör: PINAR ÖZEL
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen hayır yemeğine ilişkin paylaşım yaptı. Başkan Dutlulu, programda vatandaşlarla bir araya gelerek şehitler ve hayatını kaybeden gaziler için duaların paylaşıldığını belirtti. Dutlulu, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın kahramanlarını andı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen hayır yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Program, Büyükşehir Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

ŞEHİT VE GAZİLER ANILDI

Dutlulu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Şehit yakınları ve gazilere yönelik düzenlenen hayır yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Dutlulu, programda şehitler ve hayatını kaybeden gaziler için duaların paylaşıldığını aktardı. Başkan Dutlulu, paylaşımında bu toprakların vatan haline gelmesinde hayatını kaybeden şehitler ile ebediyete intikal eden gazilerin unutulmadığını vurguladı. Programın, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürlüğünün organizasyonuyla gerçekleştirildiğini belirtti.

ATATÜRK VE KAHRAMANLAR ANILDI

Başkan Dutlulu, mesajının devamında bağımsızlık mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanları andı. Dutlulu, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı’nın diğer kahramanları için rahmet, minnet ve saygı ifadelerini kullandı.

Editör: PINAR ÖZEL

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.