BAŞKAN DUTLULU’DAN MİNİK MİNA’YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BAŞKAN DUTLULU’DAN MİNİK MİNA’YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sosyal medya üzerinden ulaştırılan bir talebi değerlendirerek 7 yaşındaki Mina Akkan’ın doğum günü hayalini gerçekleştirdi. Ekipler, minik Mina’ya doğum gününde hayalini kurduğu bisikleti hediye etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sosyal medya aracılığıyla kendisine iletilen bir doğum günü talebine kayıtsız kalmadı. 7 yaşındaki Mina Akkan’ın en büyük hayalinin bir bisiklete kavuşmak olduğunu öğrenen ekipler, harekete geçti. Sosyal Projeler ve Gençlik Spor Şube Müdürlüğü personeli, Mina’yı doğum gününde evinde ziyaret ederek Başkan Dutlulu’nun gönderdiği hediyeyi teslim etti.
HAYALLER GERÇEK OLDU
Sosyal Projeler ve Gençlik Spor Şube Müdürü Müjde Günderen, teslimat sırasında yaptığı açıklamada toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Günderen, "Mina’nın heyecanını paylaşıyoruz. Besim Dutlulu’nun öncülüğünde, ihtiyaç ve talepler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Aile ise Başkan Dutlulu’ya gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkürlerini iletti.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Manisa HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
