Başkan Şahiner depremzedeler ile iftar yaptı

AHMETLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2023 - 16:22, Güncelleme: 08.04.2023 - 17:40
 

Başkan Şahiner depremzedeler ile iftar yaptı

Başkan Şahiner depremzedeler ile iftar yaptı
Çorum’un Sungurlu ilçesinde, Belediye Başkanlığı tarafından Kahraman Maraş merkezli depremler sonrası Sungurlu’ya gelen depremzedelere “Acınız Acımız, Yuvamız Yuvanız” sloganıyla bir iftar programı düzenlendi. Programa Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve eşi Vildan Şahiner ev sahipliği yaparken, İl genel meclis üyesi Ercan Şahin, belediye meclis üyeleri ve eşleri, belediye başkan yardımcıları ve eşleri ve çok sayıda davetli katıldı. Programda bir konuşma yaparak, kendinizi ilçemizde misafir olarak görmeyin siz artık bizim hemşerilerimizsiniz diyen Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Sevgili kardeşlerim, ilçemize, gönlümüze ve davetimize hoş geldiniz. Gönül isterdi ki sizi çok daha farklı, çok daha güzel sebeplerle ilçemizde ağırlayalım. Ancak yüce Mevla’mın takdiriyle acı bir vesileyle sizleri misafir etmek nasip oldu. Biz Sungurlulular olarak birlik ve dayanışmayı her zaman başardık. Şimdi de sizler için birlik olduk, beraber taşın altına elimizi koyduk. Gücümüzün yettiğini yapmaya çalıştık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Ülke olarak, millet olarak biz zor günlerde ele ele vererek mücadele etmeyi çok iyi biliyoruz. Bu süreçte işte öyle zorlu bir süreç 6 Şubat sabahı hepimiz için acı ve kara bir gün oldu. Yaşamış olduğunuz felaket hepimizi derinden yaraladı. Acınızı acımız bildik, ekmeğimizi ekmeğiniz. Mevla’m böylesine bir olayı bir daha kimseye yaşatmaması en büyük temennimiz. Yaralarımızı birlikte saracağız. Birlikte güzel günlere kavuşacağız. Biliniz ki bu kardeşiniz her zaman tüm imkanları ile yanınızda olacak. İlçemizde bulunduğunuz süre boyunca sizler için yapabileceğim ne olursa bizlere ulaşabilir, taleplerinizi iletebilirsiniz. Yeniden kuracağınız hayat için bir dost eli olarak yanınızdayız. Acınız acımız, umudunuz umudumuz ve evimiz evinizdir. Hayırlı iftarlar diliyorum, afiyet olsun” diye konuştu.
Başkan Şahiner depremzedeler ile iftar yaptı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, Belediye Başkanlığı tarafından Kahraman Maraş merkezli depremler sonrası Sungurlu’ya gelen depremzedelere “Acınız Acımız, Yuvamız Yuvanız” sloganıyla bir iftar programı düzenlendi.
Programa Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve eşi Vildan Şahiner ev sahipliği yaparken, İl genel meclis üyesi Ercan Şahin, belediye meclis üyeleri ve eşleri, belediye başkan yardımcıları ve eşleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Programda bir konuşma yaparak, kendinizi ilçemizde misafir olarak görmeyin siz artık bizim hemşerilerimizsiniz diyen Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Sevgili kardeşlerim, ilçemize, gönlümüze ve davetimize hoş geldiniz. Gönül isterdi ki sizi çok daha farklı, çok daha güzel sebeplerle ilçemizde ağırlayalım. Ancak yüce Mevla’mın takdiriyle acı bir vesileyle sizleri misafir etmek nasip oldu. Biz Sungurlulular olarak birlik ve dayanışmayı her zaman başardık. Şimdi de sizler için birlik olduk, beraber taşın altına elimizi koyduk. Gücümüzün yettiğini yapmaya çalıştık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Ülke olarak, millet olarak biz zor günlerde ele ele vererek mücadele etmeyi çok iyi biliyoruz. Bu süreçte işte öyle zorlu bir süreç 6 Şubat sabahı hepimiz için acı ve kara bir gün oldu. Yaşamış olduğunuz felaket hepimizi derinden yaraladı. Acınızı acımız bildik, ekmeğimizi ekmeğiniz. Mevla’m böylesine bir olayı bir daha kimseye yaşatmaması en büyük temennimiz. Yaralarımızı birlikte saracağız. Birlikte güzel günlere kavuşacağız. Biliniz ki bu kardeşiniz her zaman tüm imkanları ile yanınızda olacak. İlçemizde bulunduğunuz süre boyunca sizler için yapabileceğim ne olursa bizlere ulaşabilir, taleplerinizi iletebilirsiniz. Yeniden kuracağınız hayat için bir dost eli olarak yanınızdayız. Acınız acımız, umudunuz umudumuz ve evimiz evinizdir. Hayırlı iftarlar diliyorum, afiyet olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.