BAŞKAN YILMAZ VE KAYMAKAM CANTÜRK'TEN İŞBİRLİĞİ MESAJI

MANİSA 23.07.2025 - 11:03, Güncelleme: 23.07.2025 - 11:17
 

BAŞKAN YILMAZ VE KAYMAKAM CANTÜRK'TEN İŞBİRLİĞİ MESAJI

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetimi Yunusemre Kaymakamı Celalettin Cantürk’le bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Muhasip Üyesi Mehmet Baki Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Aslaner, Yunusemre Kaymakamlığı görevine atanan Celalettin Cantürk’ü ziyaret etti. YILMAZ’DAN BAŞARILAR DİLEĞİ Başkan Yılmaz, Kaymakam Cantürk’e yeni görevinde başarı dileklerini ileterek Manisa’nın sanayi, ticaret ve ihracat potansiyeli hakkında bilgi verdi. Başkan Yılmaz, Manisa’nın 2025 yılı ilk yarısında 3 milyar doları aşan ihracatıyla Türkiye’nin en çok ihracat yapan iller arasında yer aldığını, sanayi üretimindeki güçlü yapısıyla hem ülke ekonomisine hem de istihdama önemli katkılar sağladığını vurguladı. GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ VURGUSU Yılmaz, "Kamu kurumları ve yerel yönetimlerle güçlü bir iş birliği içerisinde çalışarak hem şehrimizin ekonomik gücünü artırmak hem de yatırım ortamını daha da iyileştirmek önceliklerimiz arasında yer alıyor" ifadelerini kullandı. Kaymakam Celalettin Cantürk ise nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kamu kurumları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarıyla uyum içinde çalışarak Yunusemre ilçesinin kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti. (İHA)
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetimi Yunusemre Kaymakamı Celalettin Cantürk’le bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Muhasip Üyesi Mehmet Baki Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Aslaner, Yunusemre Kaymakamlığı görevine atanan Celalettin Cantürk’ü ziyaret etti.

YILMAZ’DAN BAŞARILAR DİLEĞİ

Başkan Yılmaz, Kaymakam Cantürk’e yeni görevinde başarı dileklerini ileterek Manisa’nın sanayi, ticaret ve ihracat potansiyeli hakkında bilgi verdi. Başkan Yılmaz, Manisa’nın 2025 yılı ilk yarısında 3 milyar doları aşan ihracatıyla Türkiye’nin en çok ihracat yapan iller arasında yer aldığını, sanayi üretimindeki güçlü yapısıyla hem ülke ekonomisine hem de istihdama önemli katkılar sağladığını vurguladı.

GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

Yılmaz, "Kamu kurumları ve yerel yönetimlerle güçlü bir iş birliği içerisinde çalışarak hem şehrimizin ekonomik gücünü artırmak hem de yatırım ortamını daha da iyileştirmek önceliklerimiz arasında yer alıyor" ifadelerini kullandı. Kaymakam Celalettin Cantürk ise nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kamu kurumları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarıyla uyum içinde çalışarak Yunusemre ilçesinin kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti. (İHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.