BAŞKAN ZEYREK: 23 NİSAN SIRADAN BİR TARİH DEĞİLDİR

SİYASET 22.04.2024 - 15:08, Güncelleme: 22.04.2024 - 15:08
 

BAŞKAN ZEYREK: 23 NİSAN SIRADAN BİR TARİH DEĞİLDİR

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Zeyrek, “23 Nisan tarihi, asil milletimiz için sıradan bir tarih değildir. Esaret altına alınmak istenen milletimizin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı önemli bir tarihtir” dedi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek 23 Nisan’ın sıradan bir tarih olmadığını vurguladı. "23 NİSAN ÖNEMLİ BİR TARİHTİR" Başkan Zeyrek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında şunlara yer verdi: “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümünü kutluyoruz. 23 Nisan tarihi, asil milletimiz için sıradan bir tarih değildir. Esaret altına alınmak istenen milletimizin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı önemli bir tarihtir. Büyük deha Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bundan tam 104 yıl önce özgür, bağımsız ve çağdaş bir ülke olma azminin dünyaya duyurulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını, aynı zamanda geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza armağan ederek dünya barışı için önemli bir mesaj vermiştir. Büyük liderimizin bu önemli mirasının koruyucusu olarak, gelecek kuşaklara en güzel şekilde taşımak hepimizin görevidir. Bu anlayışla güzel Manisa’mda, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için onların mutluluğu ve yüzlerinin gülmesi için projeler üreteceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle ulusal egemenliğimizin kahramanları başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımızı ve şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” Haber Merkezi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Zeyrek, “23 Nisan tarihi, asil milletimiz için sıradan bir tarih değildir. Esaret altına alınmak istenen milletimizin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı önemli bir tarihtir” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek 23 Nisan’ın sıradan bir tarih olmadığını vurguladı.

"23 NİSAN ÖNEMLİ BİR TARİHTİR"

Başkan Zeyrek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında şunlara yer verdi: “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümünü kutluyoruz. 23 Nisan tarihi, asil milletimiz için sıradan bir tarih değildir. Esaret altına alınmak istenen milletimizin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı önemli bir tarihtir. Büyük deha Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bundan tam 104 yıl önce özgür, bağımsız ve çağdaş bir ülke olma azminin dünyaya duyurulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını, aynı zamanda geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza armağan ederek dünya barışı için önemli bir mesaj vermiştir. Büyük liderimizin bu önemli mirasının koruyucusu olarak, gelecek kuşaklara en güzel şekilde taşımak hepimizin görevidir. Bu anlayışla güzel Manisa’mda, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için onların mutluluğu ve yüzlerinin gülmesi için projeler üreteceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle ulusal egemenliğimizin kahramanları başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımızı ve şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.