BAŞKAN ZEYREK MAZBATASINI ALDI: İŞTE İLK SÖZLERİ…

ÖZEL HABER 03.04.2024 - 14:33, Güncelleme: 03.04.2024 - 16:15
 

BAŞKAN ZEYREK MAZBATASINI ALDI: İŞTE İLK SÖZLERİ…

31 Mart Yerel Seçimlerinde sandıktan birinci olarak çıkan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, mazbatasını aldı. ETV ekranlarında canlı olarak yayınlanan mazbata töreninde konuşa Başkan Zeyrek, “1,5 milyon Manisalının tarafından seçilmenin gururunu yaşıyorum. Mazbata aslında umudun belgesidir ve Manisa’mın da böyle bir umuda ihtiyacı vardı.” İfadelerini kullandı.
Yerel seçimlerde yüzde 57.26 oy oranıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ferdi Zeyrek, Manisa Adalet Sarayı’nda düzenlenen törenle mazbatasına kavuştu. “ÇOK GURURLU VE ONURLUYUM” Mazbatasını aldıktan sonra bir konuşma yapan Başkan Zeyrek, "1,5 milyon Manisalının tarafından seçilmenin gururunu yaşıyorum. 4 ay önce Manisa'nın gururu Türkiye'nin umudu Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel görevi bize tebliğ ettiğinde çok büyük bir heyecan yaşamıştım çünkü sorumluluğumuz çok büyüktü. Bu mutluluğu Sayın Özel'e yaşattığımız için çok gururlu ve onurluyum. Bugün, 74 yıldır kurduğumuz hayalin gündür. Önce biz bu hayale inandık sonra da Manisa'da yaşayan vatandaşlarımız inandı ve bu hayal gerçek oldu." açıklamasında bulundu. “MANİSA’MIN BÖYLE BİR UMUDA İHTİYACI VARDI”     Başkan Zeyrek, "Mazbata aslında umudun belgesidir ve Manisa’mın da böyle bir umuda ihtiyacı vardı. Bu ihiyaç da 31 Mart tarihinde sandığa yansıdı. Bundan sonraki 5 yılda attığımız her adımda bu anı hatırlayacağıma ve bu umudu yaşamanın sorumluluğunu taşıyacağıma kimsenin bir şüphesi olmasın. Artık Manisa'da adil ve eşit bir hizmet anlayışı hakim olacak. Oy atan, atmayan ve partili olan, olmayan herkesin başkanı olacağım. Herkes 'Verdiğimiz oylar Ferdi Zeyrek'e helal olsun' diyecek. Önümüzde bayram var ve tüm Manisa'yı en büyük hediye olan Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin anahtarını vermek olacak. 6 oklu bayrağın Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde dalgalanması hepimizin en büyük gurur kaynağı olacak." diyerek sözlerine son verdi. Belgin Koçak
31 Mart Yerel Seçimlerinde sandıktan birinci olarak çıkan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, mazbatasını aldı. ETV ekranlarında canlı olarak yayınlanan mazbata töreninde konuşa Başkan Zeyrek, “1,5 milyon Manisalının tarafından seçilmenin gururunu yaşıyorum. Mazbata aslında umudun belgesidir ve Manisa’mın da böyle bir umuda ihtiyacı vardı.” İfadelerini kullandı.

Yerel seçimlerde yüzde 57.26 oy oranıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ferdi Zeyrek, Manisa Adalet Sarayı’nda düzenlenen törenle mazbatasına kavuştu.

“ÇOK GURURLU VE ONURLUYUM”

Mazbatasını aldıktan sonra bir konuşma yapan Başkan Zeyrek, "1,5 milyon Manisalının tarafından seçilmenin gururunu yaşıyorum. 4 ay önce Manisa'nın gururu Türkiye'nin umudu Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel görevi bize tebliğ ettiğinde çok büyük bir heyecan yaşamıştım çünkü sorumluluğumuz çok büyüktü. Bu mutluluğu Sayın Özel'e yaşattığımız için çok gururlu ve onurluyum. Bugün, 74 yıldır kurduğumuz hayalin gündür. Önce biz bu hayale inandık sonra da Manisa'da yaşayan vatandaşlarımız inandı ve bu hayal gerçek oldu." açıklamasında bulundu.

“MANİSA’MIN BÖYLE BİR UMUDA İHTİYACI VARDI”    

Başkan Zeyrek, " Mazbata aslında umudun belgesidir ve Manisa’mın da böyle bir umuda ihtiyacı vardı. Bu ihiyaç da 31 Mart tarihinde sandığa yansıdı. Bundan sonraki 5 yılda attığımız her adımda bu anı hatırlayacağıma ve bu umudu yaşamanın sorumluluğunu taşıyacağıma kimsenin bir şüphesi olmasın. Artık Manisa'da adil ve eşit bir hizmet anlayışı hakim olacak. Oy atan, atmayan ve partili olan, olmayan herkesin başkanı olacağım. Herkes 'Verdiğimiz oylar Ferdi Zeyrek'e helal olsun' diyecek. Önümüzde bayram var ve tüm Manisa'yı en büyük hediye olan Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin anahtarını vermek olacak. 6 oklu bayrağın Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde dalgalanması hepimizin en büyük gurur kaynağı olacak." diyerek sözlerine son verdi. Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.