BAŞKONSOLOS SHRÖER’DEN VALİ ÜNLÜ’LE ZİYARET

MANİSA 13.03.2024 - 14:45, Güncelleme: 13.03.2024 - 16:27
 

BAŞKONSOLOS SHRÖER’DEN VALİ ÜNLÜ’LE ZİYARET

Manisa Valisi Enver Ünlü, makamında ağırladığı Almanya İzmir Başkonsolosu Ralf Schröer ile Manisa’daki ticaret, eğitim, kültür konuları ve iki ülke arasındaki kültürel konulara dair bir süre sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu.
Bir dizi resmi ziyaret programı kapsamında Manisa’ya gelen Almanya İzmir Başkonsolosu Ralf Schröer, Vali Enver Ünlü’ye ziyarette bulundu. DİPLOMATİK İLİŞKİLERİN SICAKLIĞI VURGUSU Valilik Şeref Defterini imzalayan Başkonsolos Schröer daha sonra Vali Enver Ünlü ile Manisa’daki ticaret, eğitim, kültür konuları ve iki ülke arasındaki kültürel konulara dair bir süre sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu. İki ülke arasındaki dostluğa vurgu yapan Almanya İzmir Başkonsolosu Ralf Schröer, diplomatik ilişkilerin sıcaklığı ve bağların güçlü olmasının önemli olduğuna değinerek misafirperverliğinden dolayı Vali Ünlü’ye teşekkür etti. VALİ ÜNLÜ’YE TEŞEKKÜR  Vali Ünlü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Almanya İzmir Başkonsolosu Schröer, misafirperverliğinden dolayı Vali Ünlü’ye teşekkür etti. (İHA)
Manisa Valisi Enver Ünlü, makamında ağırladığı Almanya İzmir Başkonsolosu Ralf Schröer ile Manisa’daki ticaret, eğitim, kültür konuları ve iki ülke arasındaki kültürel konulara dair bir süre sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Bir dizi resmi ziyaret programı kapsamında Manisa’ya gelen Almanya İzmir Başkonsolosu Ralf Schröer, Vali Enver Ünlü’ye ziyarette bulundu.

DİPLOMATİK İLİŞKİLERİN SICAKLIĞI VURGUSU

Valilik Şeref Defterini imzalayan Başkonsolos Schröer daha sonra Vali Enver Ünlü ile Manisa’daki ticaret, eğitim, kültür konuları ve iki ülke arasındaki kültürel konulara dair bir süre sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu. İki ülke arasındaki dostluğa vurgu yapan Almanya İzmir Başkonsolosu Ralf Schröer, diplomatik ilişkilerin sıcaklığı ve bağların güçlü olmasının önemli olduğuna değinerek misafirperverliğinden dolayı Vali Ünlü’ye teşekkür etti.

VALİ ÜNLÜ’YE TEŞEKKÜR 

Vali Ünlü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Almanya İzmir Başkonsolosu Schröer, misafirperverliğinden dolayı Vali Ünlü’ye teşekkür etti. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.