Belediye başkanı ve muhtardan MHP’li Ersoy’a istişare ziyareti

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2025 - 14:33, Güncelleme: 16.07.2025 - 14:20
 

Belediye başkanı ve muhtardan MHP’li Ersoy’a istişare ziyareti

Belediye başkanı ve muhtardan MHP’li Ersoy’a istişare ziyareti
Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım ve Çiftlik Mahalle Muhtarı Mehmet Tatar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u ziyaret ederek ilçeye yapılacak projelerle ilgili istişarede bulundu.Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Baki Ersoy, "Sarıoğlan Belediye Başkanımız Sayın Bekir Ayyıldırım ve Çiftlik Mahalle Muhtarımız Sayın Mehmet Tatar, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki ziyaretime teşrif ettiler. Ziyaret kapsamında, Sarıoğlan’ımıza kazandırılacak olan İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ile Hükümet Konağı projeleri üzerine kapsamlı istişarelerde bulunduk. Toplam 152 milyon 21 bin TL ihale bedeline sahip bu iki önemli yatırımın ihalesi, 5 Ağustos 2025 tarihinde gerçekleştirilecektir. Bu kıymetli yatırımların ilçemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya, Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e ve Belediye Başkanımız Sayın Bekir Ayyıldırım’a şükranlarımı sunuyor; projelerin Sarıoğlan’ımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.
Belediye başkanı ve muhtardan MHP’li Ersoy’a istişare ziyareti
Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım ve Çiftlik Mahalle Muhtarı Mehmet Tatar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u ziyaret ederek ilçeye yapılacak projelerle ilgili istişarede bulundu.
Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Baki Ersoy, "Sarıoğlan Belediye Başkanımız Sayın Bekir Ayyıldırım ve Çiftlik Mahalle Muhtarımız Sayın Mehmet Tatar, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki ziyaretime teşrif ettiler. Ziyaret kapsamında, Sarıoğlan’ımıza kazandırılacak olan İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ile Hükümet Konağı projeleri üzerine kapsamlı istişarelerde bulunduk. Toplam 152 milyon 21 bin TL ihale bedeline sahip bu iki önemli yatırımın ihalesi, 5 Ağustos 2025 tarihinde gerçekleştirilecektir. Bu kıymetli yatırımların ilçemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya, Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e ve Belediye Başkanımız Sayın Bekir Ayyıldırım’a şükranlarımı sunuyor; projelerin Sarıoğlan’ımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.