BİNALİ YILDIRIM YARIN MANİSA'DA

POLİTİKA 27.12.2023 - 09:02, Güncelleme: 27.12.2023 - 12:03
 

BİNALİ YILDIRIM YARIN MANİSA'DA

Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanı ve Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım yarın Manisa'ya geliyor.
Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanı ve Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Perşembe günü Manisa’ya geliyor. İLK ZİYARET VALİ ÜNLÜ'YE Yıldırım, Manisa programı kapsamında ilk olarak saat 13.30’da Manisa Valiliğine giderek Vali Ünlü’yü ziyaret edecek. Daha sonra saat 14.00’de Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne geçerek Başkan Cengiz Ergün ile bir araya gelecek. Saat 14.30’da ise Şehit Uzman Çavuş Vedat Öz Kızılay Anaokulu açılışına katılacak. Musa Akar
Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanı ve Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım yarın Manisa'ya geliyor.

Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanı ve Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Perşembe günü Manisa’ya geliyor.

İLK ZİYARET VALİ ÜNLÜ'YE

Yıldırım, Manisa programı kapsamında ilk olarak saat 13.30’da Manisa Valiliğine giderek Vali Ünlü’yü ziyaret edecek. Daha sonra saat 14.00’de Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne geçerek Başkan Cengiz Ergün ile bir araya gelecek. Saat 14.30’da ise Şehit Uzman Çavuş Vedat Öz Kızılay Anaokulu açılışına katılacak. Musa Akar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.