BİNLERCE KİŞİYİ BU ETKİNLİKTE BULUŞTURDU

KIRKAĞAÇ - KÖPRÜBAŞI - KULA 22.09.2025 - 11:12, Güncelleme: 22.09.2025 - 11:12
 

BİNLERCE KİŞİYİ BU ETKİNLİKTE BULUŞTURDU

Manisa’nın Kula ilçesine bağlı Encekler Mahallesi’nde Horasan Erenlerinden Bağdatlı Sultan’ı anma etkinlikleri binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.
Etkinlik kapsamında önce Bağdatlı Sultan’ın türbesi ziyaret edilerek dualar okundu. Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Encekler Mahallesi Muhtarı Tuncay Demir’in konuşmasıyla başladı. MUHTAR DEMİR'DEN TEŞEKKÜR Muhtar Demir konuşmasında, "Bugün burada bu etkinliği yapabiliyorsak kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Besim Dutlulu ve Kula Belediye Başkanımız Hikmet Dönmez sayesindedir. Kendilerine huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum" dedi. "BURADA OLMAKTAN SON DERECE MUTLUYUM" Alevi Kültür Dernekleri Genel Sekreteri Ferhat Bakan, Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yağız Kaya da birer konuşma yaptı. Kaya, "Burada olmaktan son derece mutluyum. Besim Başkanımızın hepinize selamı var" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Salihli Türkü Dostları grubu konser verdi, Menderes Cemevi Semah Ekibi semah gösterisi sundu. Türk Halk Müziği Sanatçısı Nilüfer Sarıtaş da sahne alarak söylediği türkülerle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Dev bakır kazanlarda pişirilen kavurma, pilav ve helva misafirlere ikram edilirken, Dede Erdem Sünbül’ün okuduğu gülbenk ile şükür niyazında bulunuldu. ETKİNLİK GEÇ SAATLERE KADAR SÜRDÜ Gece geç saatlere kadar süren etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yağız Kaya, Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Manisa Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı. (İHA)
Manisa’nın Kula ilçesine bağlı Encekler Mahallesi’nde Horasan Erenlerinden Bağdatlı Sultan’ı anma etkinlikleri binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlik kapsamında önce Bağdatlı Sultan’ın türbesi ziyaret edilerek dualar okundu. Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Encekler Mahallesi Muhtarı Tuncay Demir’in konuşmasıyla başladı.

MUHTAR DEMİR'DEN TEŞEKKÜR

Muhtar Demir konuşmasında, "Bugün burada bu etkinliği yapabiliyorsak kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Besim Dutlulu ve Kula Belediye Başkanımız Hikmet Dönmez sayesindedir. Kendilerine huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum" dedi.

"BURADA OLMAKTAN SON DERECE MUTLUYUM"

Alevi Kültür Dernekleri Genel Sekreteri Ferhat Bakan, Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yağız Kaya da birer konuşma yaptı. Kaya, "Burada olmaktan son derece mutluyum. Besim Başkanımızın hepinize selamı var" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Salihli Türkü Dostları grubu konser verdi, Menderes Cemevi Semah Ekibi semah gösterisi sundu. Türk Halk Müziği Sanatçısı Nilüfer Sarıtaş da sahne alarak söylediği türkülerle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Dev bakır kazanlarda pişirilen kavurma, pilav ve helva misafirlere ikram edilirken, Dede Erdem Sünbül’ün okuduğu gülbenk ile şükür niyazında bulunuldu.

ETKİNLİK GEÇ SAATLERE KADAR SÜRDÜ

Gece geç saatlere kadar süren etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yağız Kaya, Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Manisa Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.