BÜYÜKŞEHİRDEN ÖĞRENCİLERE ÖZEL KARŞILAMA
Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde kente gelen üniversite öğrencilerini Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kurduğu "Hoş Geldin" standıyla karşıladı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı iş birliğinde yürütülen çalışmada gençlere ikramlarda bulunularak burs ve barınma destekleri anlatıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, üniversite eğitimi için Manisa'ya gelen gençlerin kente ilk adımlarını sıcak bir karşılamayla atmalarını sağlamak amacıyla otobüs terminalinde bilgilendirme ve ikram standı kurdu.
TERMİNALDE HOŞ GELDİN İKRAMI
Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde kente gelen üniversite öğrencilerini otobüs terminalinde kurduğu stantta ağırladı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen çalışmada, şehre adım atan öğrencilere su, limonata ve çeşitli ikramlar sunuldu. Karşılamada öğrencilere Manisa Büyükşehir Belediyesi anahtarlığı hediye edildi.
BAŞKAN DUTLULU, “HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kente gelen öğrencilere yönelik mesajında gençlerin Manisa'da kendilerini evlerinde hissetmelerini önemsediklerini belirtti. Başkan Besim Dutlulu, "Manisa'ya üniversite eğitimi için gelen gençlerimizi karşılıyoruz. Şehrimize hoş geldiniz gençler. Yeni bir şehir, yeni bir eğitim hayatı ve güzel anılar biriktireceğiniz bir dönem sizleri bekliyor. Manisa'da kendinizi evinizde ve bu şehrin bir parçası hissetmeniz için Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız. Yeni eğitim hayatınızda hepinize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
SOSYAL DESTEKLER ANLATILIYOR
Büyükşehir Belediyesi, öğrencileri karşılamanın yanı sıra gençlere yönelik sosyal destekler hakkında da bilgilendirme faaliyetleri yürütüyor. Başkan Besim Dutlulu'nun öncülüğünde sürdürülen burs ve barınma destekleri terminaldeki stantta öğrencilere aktarılıyor. Çalışma hakkında bilgi veren Emirhan Türkmen, öğrencilerin terminale geldiğinde ikramlardan faydalandığını ve belediye tarafından sağlanan burs ile barınma desteği hakkında bilgilendirildiğini kaydetti. Terminalde kurulan "Hoş Geldin" standının iki gün boyunca öğrencileri karşılamaya devam edeceği bildirildi.
Kaynak: MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Manisa HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
