Çankırı: "CHP yönetiminde İzmir Adeta Açık Hava Çöplüğüne Dönüştü"

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2025 - 10:38, Güncelleme: 27.08.2025 - 10:49
 

Çankırı: "CHP yönetiminde İzmir Adeta Açık Hava Çöplüğüne Dönüştü"

İzmir’in Buca ilçesinde yol kenarında biriken çöplerin tutuşması sonucu çıkan yangın sonrası bölgeye giden AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, "Çöpler toplanmadığı için sokak ortasında yakılıyor. Esnaf ve vatandaşlar mağdur, maske takmadan dolaşmak çok zor" dedi.
Buca’da aylardır süren çöp sorunu, çevreyi ve insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Cadde ve sokaklarda günlerce toplanmayan çöpler, sıcak havanın da etkisiyle çevreye dayanılmaz kötü koku yayıyor. Buca Belediyesinin çözüm bulamadığı çöp dağları, zaman zaman yangınların da çıkmasına yol açıyor.Buca’nın Seyhan Mahallesi hat boyunda çöp ve sanayi atıklarının biriktiği alanda dün yangın çıktı. Alevler çevre esnafını tehdit ederken, bölge tamamen duman altında kaldı. Olay yerine gelen itfaiyenin müdahalesi ile alevler söndürülürken, çevre esnafı toplanmayan çöpler yüzünden Buca Belediyesine tepki gösterdi. AÇIK HAVA ÇÖPLÜĞÜ AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, yangın çıkan bölgede inceleme yaptı, esnafı gezerek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Çankırı yaptığı açıklamada, "Çöpler toplanmadığı için sokak ortasında yakılıyor. Esnaf ve vatandaşlar mağdur, maske takmadan dolaşmak çok zor. CHP yönetiminde İzmir adeta artık açık hava çöplüğüne dönüştü. Körfez kokuyor, çöp dağları büyüyor. Vatandaşın gündemi çöp, koku, susuzluk iken; muhalefetin gündemi parti içi hesaplar ve cezaevi ziyaretleri" diye konuştu.(İHA)
İzmir’in Buca ilçesinde yol kenarında biriken çöplerin tutuşması sonucu çıkan yangın sonrası bölgeye giden AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, "Çöpler toplanmadığı için sokak ortasında yakılıyor. Esnaf ve vatandaşlar mağdur, maske takmadan dolaşmak çok zor" dedi.

Buca’da aylardır süren çöp sorunu, çevreyi ve insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Cadde ve sokaklarda günlerce toplanmayan çöpler, sıcak havanın da etkisiyle çevreye dayanılmaz kötü koku yayıyor. Buca Belediyesinin çözüm bulamadığı çöp dağları, zaman zaman yangınların da çıkmasına yol açıyor.Buca’nın Seyhan Mahallesi hat boyunda çöp ve sanayi atıklarının biriktiği alanda dün yangın çıktı. Alevler çevre esnafını tehdit ederken, bölge tamamen duman altında kaldı. Olay yerine gelen itfaiyenin müdahalesi ile alevler söndürülürken, çevre esnafı toplanmayan çöpler yüzünden Buca Belediyesine tepki gösterdi.

AÇIK HAVA ÇÖPLÜĞÜ

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, yangın çıkan bölgede inceleme yaptı, esnafı gezerek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Çankırı yaptığı açıklamada, "Çöpler toplanmadığı için sokak ortasında yakılıyor. Esnaf ve vatandaşlar mağdur, maske takmadan dolaşmak çok zor. CHP yönetiminde İzmir adeta artık açık hava çöplüğüne dönüştü. Körfez kokuyor, çöp dağları büyüyor. Vatandaşın gündemi çöp, koku, susuzluk iken; muhalefetin gündemi parti içi hesaplar ve cezaevi ziyaretleri" diye konuştu.(İHA)

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.