CEMEVİ VE KÜLTÜR SANAT MERKEZİ PROJESİ İÇİN TEMEL ATMA TÖRENİ DÜZENLENECEK

TURGUTLU 22.07.2023 - 12:45, Güncelleme: 22.07.2023 - 12:45
 

CEMEVİ VE KÜLTÜR SANAT MERKEZİ PROJESİ İÇİN TEMEL ATMA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Turgutlu Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi olan Cuma Pazarı ve Selvilitepe Mahallesine kazandırılacak olan Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi projesinin yapımı hızla devam ediyor. Turgutlu Belediye Başkanvekili Aydın Ercan, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan da yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Burada bir konuşma yapan Daşkan, vatandaşları 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü Selvilitepe Mahallesi Sadıklar Sokakta gerçekleşecek temel atma törenine davet etti.
Turgutlu Belediyesi, kent genelinde projelerini birer birer hayata geçiriyor. Turgutlu Belediyesinin vizyon projelerinden birisi olan Cuma Pazarı proje alanında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 24 TEMMUZ’DA TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILACAK Turgutlu Belediyesi, Selvilitepe Mahallesine Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi kazandıracak. İhale sürecinin tamamlandığı Selvilitepe Mahallesi Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi projesi için temel atma töreni düzenlenecek. Temel atma töreni, 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 19:30’da Selvilitepe Mahallesi Sadıklar Sokakta gerçekleşecek. PROJE ALANINI YAKINDAN İNCELEDİLER Turgutlu Belediye Başkanvekili Aydın Ercan ile Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan, Cuma Pazarı ile Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi proje alanında incelemelerde bulundu. Başkanvekili ve Başkan Yardımcılarının gerçekleştirdiği incelemelere Fen İşleri Müdürü Elif Ceren Müftüoğlu ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sorumlusu Emrah Kanık eşlik etti. TEMEL ATMA TÖRENİNE DAVET Selvilitepe Mahallesi Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi projesinin temel atma törenini gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Belediyemizin en önemli projelerinde birisi olan Cuma Pazarı ve Selvilite Mahallemize kazandıracağımız Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi proje alanında incelemelerde bulunduk. Cuma Pazarı projemiz sağlıklı bir şekilde ilerliyor. Ayrıca Selvilitepe Mahallemize Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi kazandırıyoruz. Kentimiz Anadolu’nun 81 ilinden insanların bir arada kardeşçe yaşadığı ve herkesin birbirini saygıyla ve hoşgörüyle karşıladığı bir kent. Turgutlu’nun ülkemize her konuda örnek olması gereken bir anlayışı var. Tüm hemşehrilerimiz kentimizde kardeşçe, saygı ve sevgi içerisinde yaşıyorlar. Turgutlu Belediyesi olarak her kesime hitap eden ve insanı merkezine alan projelere imza attık bu süreçten sonra da imza atmaya devam edeceğiz. Selvilitepe Mahallemize kazandıracağımız Cemevi Kültür ve Sanat Merkezimizin 24 Temmuz Pazartesi günü saat 19:30’da gerçekleştirilecek temel atma törenine başta Selvilitepe Mahalle sakinlerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi. PROJENİN DETAYLARI Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi; bodrum, zemin ve 2 kat olmak üzere toplam inşaat alanı 664 m2 olarak planlandı. Betonarme ve çelik olarak tasarlanan projede tüm detaylar düşünüldü. Projede 3 adet kurs odası, cem salonu, idari bölüm, mutfak, yemekhane, gasilhane, morg ve depo da bulunacak. 
Turgutlu Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi olan Cuma Pazarı ve Selvilitepe Mahallesine kazandırılacak olan Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi projesinin yapımı hızla devam ediyor. Turgutlu Belediye Başkanvekili Aydın Ercan, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan da yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Burada bir konuşma yapan Daşkan, vatandaşları 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü Selvilitepe Mahallesi Sadıklar Sokakta gerçekleşecek temel atma törenine davet etti.

Turgutlu Belediyesi, kent genelinde projelerini birer birer hayata geçiriyor. Turgutlu Belediyesinin vizyon projelerinden birisi olan Cuma Pazarı proje alanında çalışmalar aralıksız devam ediyor.

24 TEMMUZ’DA TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILACAK

Turgutlu Belediyesi, Selvilitepe Mahallesine Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi kazandıracak. İhale sürecinin tamamlandığı Selvilitepe Mahallesi Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi projesi için temel atma töreni düzenlenecek. Temel atma töreni, 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 19:30’da Selvilitepe Mahallesi Sadıklar Sokakta gerçekleşecek.

PROJE ALANINI YAKINDAN İNCELEDİLER

Turgutlu Belediye Başkanvekili Aydın Ercan ile Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan, Cuma Pazarı ile Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi proje alanında incelemelerde bulundu. Başkanvekili ve Başkan Yardımcılarının gerçekleştirdiği incelemelere Fen İşleri Müdürü Elif Ceren Müftüoğlu ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sorumlusu Emrah Kanık eşlik etti.

TEMEL ATMA TÖRENİNE DAVET

Selvilitepe Mahallesi Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi projesinin temel atma törenini gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Belediyemizin en önemli projelerinde birisi olan Cuma Pazarı ve Selvilite Mahallemize kazandıracağımız Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi proje alanında incelemelerde bulunduk. Cuma Pazarı projemiz sağlıklı bir şekilde ilerliyor. Ayrıca Selvilitepe Mahallemize Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi kazandırıyoruz. Kentimiz Anadolu’nun 81 ilinden insanların bir arada kardeşçe yaşadığı ve herkesin birbirini saygıyla ve hoşgörüyle karşıladığı bir kent. Turgutlu’nun ülkemize her konuda örnek olması gereken bir anlayışı var. Tüm hemşehrilerimiz kentimizde kardeşçe, saygı ve sevgi içerisinde yaşıyorlar. Turgutlu Belediyesi olarak her kesime hitap eden ve insanı merkezine alan projelere imza attık bu süreçten sonra da imza atmaya devam edeceğiz. Selvilitepe Mahallemize kazandıracağımız Cemevi Kültür ve Sanat Merkezimizin 24 Temmuz Pazartesi günü saat 19:30’da gerçekleştirilecek temel atma törenine başta Selvilitepe Mahalle sakinlerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

PROJENİN DETAYLARI

Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi; bodrum, zemin ve 2 kat olmak üzere toplam inşaat alanı 664 m2 olarak planlandı. Betonarme ve çelik olarak tasarlanan projede tüm detaylar düşünüldü. Projede 3 adet kurs odası, cem salonu, idari bölüm, mutfak, yemekhane, gasilhane, morg ve depo da bulunacak. 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.