CHP GENEL MERKEZİNDE MANİSA RÜZGARI ESTİ

SİYASET 21.04.2024 - 14:21, Güncelleme: 21.04.2024 - 14:21
 

CHP GENEL MERKEZİNDE MANİSA RÜZGARI ESTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ve Manisalıların oylarıyla belediye başkanı seçilen yol arkadaşları ile Genel Merkezde bir buluştu.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) hafta sonu belediye başkanlarının katılımıyla Yerel Yönetimler Çalıştayı düzenledi. Partinin genel merkezinde bir araya gelen belediye başkanları ve il örgütleri, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında Anıtkabir’i ziyaret etti. CHP lideri Özel, ziyaretin ardından genel merkezde çalıştaya katılanlara hitap etti. Çalıştayda CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek konuşma yaptı. Daha sonra, genel merkez, belediyeler ve il örgütleri arasındaki çalışma usulleri üzerinde tartışıldı. CHP lideri Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ve Manisalıların oylarıyla belediye başkanı seçilen yol arkadaşları ile Genel Merkezde ağırladı.  "MANİSA'NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEKLER" Görüşmeye dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP lideri Özel, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek, Manisa İl Başkanımız İlksen Özalper ve 31 Mart'ta Manisalıların oylarıyla belediye başkanı seçilen yol arkadaşlarımızla Genel Merkezimizde bir araya geldik. İlk kez kazandığımız Manisa Büyükşehir'de ve 14 ilçe belediyemizde, başkanlarımız sosyal belediyecilik yaparak hemşehrilerimizin gönüllerini kazanacak, Manisa'nın çehresini değiştirecekler." dedi. Belgin Koçak 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ve Manisalıların oylarıyla belediye başkanı seçilen yol arkadaşları ile Genel Merkezde bir buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) hafta sonu belediye başkanlarının katılımıyla Yerel Yönetimler Çalıştayı düzenledi. Partinin genel merkezinde bir araya gelen belediye başkanları ve il örgütleri, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında Anıtkabir’i ziyaret etti. CHP lideri Özel, ziyaretin ardından genel merkezde çalıştaya katılanlara hitap etti. Çalıştayda CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek konuşma yaptı. Daha sonra, genel merkez, belediyeler ve il örgütleri arasındaki çalışma usulleri üzerinde tartışıldı. CHP lideri Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ve Manisalıların oylarıyla belediye başkanı seçilen yol arkadaşları ile Genel Merkezde ağırladı. 

"MANİSA'NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEKLER"

Görüşmeye dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP lideri Özel, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek, Manisa İl Başkanımız İlksen Özalper ve 31 Mart'ta Manisalıların oylarıyla belediye başkanı seçilen yol arkadaşlarımızla Genel Merkezimizde bir araya geldik. İlk kez kazandığımız Manisa Büyükşehir'de ve 14 ilçe belediyemizde, başkanlarımız sosyal belediyecilik yaparak hemşehrilerimizin gönüllerini kazanacak, Manisa'nın çehresini değiştirecekler." dedi. Belgin Koçak 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.