CHP'DE İSTİFA DEPREMİ... ÖZEL'E TAM DESTEK

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2026 - 20:52, Güncelleme: 27.07.2026 - 20:58
 

CHP'DE İSTİFA DEPREMİ... ÖZEL'E TAM DESTEK

Manisa'nın Selendi ilçesinde CHP İlçe Başkanı Cemil Kurt, kadın ve gençlik kolları yönetimleriyle birlikte yaklaşık 150 kişi partiden istifa ederek Yeni Parti'ye katıldı.
Manisa'nın Selendi ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı'nda toplu istifa yaşandı. CHP Selendi İlçe Başkanı Cemil Kurt, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Şentürk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Eroğlu ile yönetim kurulu üyeleri ve yaklaşık 150 partili, CHP'den istifa ederek Yeni Parti'ye geçti. İSTİFA DİLEKÇELERİ VERİLDİ Edinilen bilgilere göre, ilçe teşkilatında görev yapan çok sayıda yönetici ve parti üyesinin de istifa dilekçelerini verdiği öğrenildi. Toplu istifanın Selendi siyasetinde önemli bir hareketlilik oluşturması bekleniyor. "ÖZGÜR ÖZEL'İN YANINDAYIZ" Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Selendi eski İlçe Başkanı Cemil Kurt, "Ben dahil tüm parti kademelerimiz CHP'den istifa ederek topluca Yeni Parti'ye geçtik. Genel Başkanımız Özgür Özel'in yanındayız." ifadelerini kullandı. 29 TEMMUZ'DA KATILIM TÖRENİ DÜZENLENECEK Öte yandan 29 Temmuz Çarşamba günü CHP'li 14 ilçe belediye başkanı ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun CHP'den toplu istifa ederek Yeni Parti'ye katılacakları öğrenildi. İHA
Manisa'nın Selendi ilçesinde CHP İlçe Başkanı Cemil Kurt, kadın ve gençlik kolları yönetimleriyle birlikte yaklaşık 150 kişi partiden istifa ederek Yeni Parti'ye katıldı.

Manisa'nın Selendi ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı'nda toplu istifa yaşandı. CHP Selendi İlçe Başkanı Cemil Kurt, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Şentürk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Eroğlu ile yönetim kurulu üyeleri ve yaklaşık 150 partili, CHP'den istifa ederek Yeni Parti'ye geçti.

İSTİFA DİLEKÇELERİ VERİLDİ

Edinilen bilgilere göre, ilçe teşkilatında görev yapan çok sayıda yönetici ve parti üyesinin de istifa dilekçelerini verdiği öğrenildi. Toplu istifanın Selendi siyasetinde önemli bir hareketlilik oluşturması bekleniyor.

"ÖZGÜR ÖZEL'İN YANINDAYIZ"

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Selendi eski İlçe Başkanı Cemil Kurt, "Ben dahil tüm parti kademelerimiz CHP'den istifa ederek topluca Yeni Parti'ye geçtik. Genel Başkanımız Özgür Özel'in yanındayız." ifadelerini kullandı.

29 TEMMUZ'DA KATILIM TÖRENİ DÜZENLENECEK

Öte yandan 29 Temmuz Çarşamba günü CHP'li 14 ilçe belediye başkanı ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun CHP'den toplu istifa ederek Yeni Parti'ye katılacakları öğrenildi.

İHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.