CHP'Lİ DURBAY'LA ŞEHZADELER'DE TURİZM AYAĞA KALKACAK

SİYASET 26.03.2024 - 09:55, Güncelleme: 26.03.2024 - 10:07
 

CHP'Lİ DURBAY'LA ŞEHZADELER'DE TURİZM AYAĞA KALKACAK

CHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay seçim çalışmalarına Türk Metal Sendikası, Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Yarhasanlar Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri yaparak devam etti. Manisa’nın ve Şehzadeler’in turizm gelirinin yok denecek kadar az olmasına değinen Durbay, Mesir Festivali’ni uluslararası bir üne kavuşturacaklarının sözünü verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. "ŞEHZADELER'İN TURİZM GELİRİ YOK DENECEK KADAR AZ" Manisa ve Şehzadeler’in turizmden hakettiği payı alamadığını dile getiren Durbay, “Manisamız, Spil Dağı’nın eteklerinde kurulan, milattan 25 bin yıl öncesine kadar uzanan tarihiyle bambaşka bir şehirdir. Şehzadeler tabiri yerindeyse Manisa’nın tam da kalbi olan ilçemiz. Bu kadar doğal güzelliğin, tarihin olduğu bir şehir ne yazık ki turizmden hiç pay alamıyor. Şehzadeler’in turizm geliri yok denecek kadar az. 1 Nisan tarihinde göreve geldiğimizde Şehzadeler turizmden hakettiği değeri almaya başlayacak” dedi.  "MANİSA DÜNYA TİCARET MERKEZİ OLACAK" Yapacakları çalışmalarla yerli ve yabancı turistleri şehre çekeceklerini anlatan CHP’li Durbay, “Spil dağının birbirinden eşsiz doğal güzellikleriyle, Manisamızın binlerce yıllık tarihiyle, yerli ve yabancı turist akını başlayacak. Turizm, Şehzadeler ilçemiz için en önemli gelir kaynaklarından biri haline gelecek. Avrupa’nın 4. Yatırım kenti Manisamızı Dünya Ticareti’nin buluşma noktası yapacağız. Tarihi İzmir Limanı’na ve OSB’ye yakınlığı ile Şehzadeler hak ettiğini kazanacak. Manisa tarihi ipek yolunda Türkiye’nin Avrupa ve dünyaya açılan kapısı olacak. Fuar merkezi ile binlerce vatandaşımız istihdama kavuşacak” diye konuştu. “MESİR FESTİVALİNİ TÜM DÜNYAYA TANITACAĞIZ” 4 yıldır yapılmayan ve tekrar bu yıl yapılacak olan Mesir Festivali’ne değinen Durbay, “Yanıbaşımızda İzmir’in birçok ilçeleri festivaller düzenliyor. Karaburun Nergis Festivali, Alaçatı Ot Festivali, Urla Enginar Festivali gibi birçok örnek var. Manisa’nın yüzyıllardır süregelen Mesir Festivali ne yazık ki 4 yıldır yapılmıyor. Göreve geldiğimizde Mesir Festivali hakettiği değeri bulacak. Mesir’i tüm dünyaya tanıtacağız. Şehrimizin değerlerine sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı. Belgin Koçak 
CHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay seçim çalışmalarına Türk Metal Sendikası, Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Yarhasanlar Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri yaparak devam etti. Manisa’nın ve Şehzadeler’in turizm gelirinin yok denecek kadar az olmasına değinen Durbay, Mesir Festivali’ni uluslararası bir üne kavuşturacaklarının sözünü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor.

"ŞEHZADELER'İN TURİZM GELİRİ YOK DENECEK KADAR AZ"

Manisa ve Şehzadeler’in turizmden hakettiği payı alamadığını dile getiren Durbay, “Manisamız, Spil Dağı’nın eteklerinde kurulan, milattan 25 bin yıl öncesine kadar uzanan tarihiyle bambaşka bir şehirdir. Şehzadeler tabiri yerindeyse Manisa’nın tam da kalbi olan ilçemiz. Bu kadar doğal güzelliğin, tarihin olduğu bir şehir ne yazık ki turizmden hiç pay alamıyor. Şehzadeler’in turizm geliri yok denecek kadar az. 1 Nisan tarihinde göreve geldiğimizde Şehzadeler turizmden hakettiği değeri almaya başlayacak” dedi. 

"MANİSA DÜNYA TİCARET MERKEZİ OLACAK"
Yapacakları çalışmalarla yerli ve yabancı turistleri şehre çekeceklerini anlatan CHP’li Durbay, “Spil dağının birbirinden eşsiz doğal güzellikleriyle, Manisamızın binlerce yıllık tarihiyle, yerli ve yabancı turist akını başlayacak. Turizm, Şehzadeler ilçemiz için en önemli gelir kaynaklarından biri haline gelecek. Avrupa’nın 4. Yatırım kenti Manisamızı Dünya Ticareti’nin buluşma noktası yapacağız. Tarihi İzmir Limanı’na ve OSB’ye yakınlığı ile Şehzadeler hak ettiğini kazanacak. Manisa tarihi ipek yolunda Türkiye’nin Avrupa ve dünyaya açılan kapısı olacak. Fuar merkezi ile binlerce vatandaşımız istihdama kavuşacak” diye konuştu.

“MESİR FESTİVALİNİ TÜM DÜNYAYA TANITACAĞIZ”
4 yıldır yapılmayan ve tekrar bu yıl yapılacak olan Mesir Festivali’ne değinen Durbay, “Yanıbaşımızda İzmir’in birçok ilçeleri festivaller düzenliyor. Karaburun Nergis Festivali, Alaçatı Ot Festivali, Urla Enginar Festivali gibi birçok örnek var. Manisa’nın yüzyıllardır süregelen Mesir Festivali ne yazık ki 4 yıldır yapılmıyor. Göreve geldiğimizde Mesir Festivali hakettiği değeri bulacak. Mesir’i tüm dünyaya tanıtacağız. Şehrimizin değerlerine sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı. Belgin Koçak 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.