CHP'Lİ FERDİ ZEYREK’TEN ‘MANİSA İTTİFAKI’ MESAJI

SALİHLİ 20.03.2024 - 12:58, Güncelleme: 20.03.2024 - 12:58
 

CHP'Lİ FERDİ ZEYREK’TEN ‘MANİSA İTTİFAKI’ MESAJI

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’ne az bir süre kala CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Turgutlu’nun Selvilitepe Mahallesi’nde vatandaşlara seslenen CHP’li Zeyrek, “Biz Manisa ittifakını oluşturduk. Artık Manisa İttifakı geliyor.” açıklamasında bulundu.
CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek ve beraberindeki heyet Selvilitepe Mahallesi'nde binlerce Turgutlulu ile bir araya geldi. CHP Turgutlu İlçe Başkanlığı'nın önünden yürüyüş korteji ile başlayan halk buluşması; renkli görüntülere ev sahipliği yaptı, CHP’li Başkan adayları meşaleler, havai fişekler, balonlar, pankartlar ve davul zurna ile karşılandı. Evlerden, balkonlardan gelen destek ve sevgi gösterileri dakikalarca alkışlandı. "HALKIN PARASI HALK İÇİN HARCANACAK" CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, "Biz artık parti üstü ortak aklı oluşturduk. Biz Manisa ittifakını oluşturduk. Artık Manisa İttifakı geliyor. 12 gün sonra şunu seçeceksiniz; Ya seçimden seçime sahaya çıkan bir başkanı seçeceksiniz ya da bugün olduğu gibi her gün aranızda olan bir başkanı seçeceksiniz. Çevresine ve kendisine rant sağlamaktan başka bir şey yapmayan bir başkanı seçeceksiniz ya da halkın parasını halkı için harcayacak olan halkçı başkanı seçeceksiniz. Ya çiftçimize 250 liralık bir tane Seleyi, sepeti reva gören bir belediye başkanını seçeceksiniz ya da üreticinin bağda, bahçede her zaman yanında olacak. Onların ürününü toprakta bırakmayacak bir tane belediye başkanı seçeceksiniz. Ya kendi arsalarına 5 kattan 15 kata çıkartan imar yolsuzluğu yapan bir tane belediye başkanı seçeceksiniz ya da imarı halkı için yapan herkese eşitlik adalet getirecek bir başkanı seçeceksiniz. Ya halkından kaçan sadece çevresini düşünen bir başkan seçeceksiniz ya da hizmete bir tane emanet oy vereceksiniz, emanet oy. Ben sizin, hizmeti tercih edeceğiniz biliyorum. Ben sizin artık kendi paranızı koruyacak, sizin paranızı, devletimin parasını kendi param gibi bilecek bir başkan olacağımı biliyorum. Sizden de bu yüzden dolayı bir tane emanet oy istiyorum. Bakın Selvilitepe bugün kararını Çetin Başkan’la Turgutlu Belediyesinde devam kararını vermiş. Ferdi Zeyrek'i Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı yapmaya karar vermiş. Ben bunu görüyorum. Ben şunu söylüyorum. 12 gün sonra Çetin Başkan Turgutlu'da devam diyecek hizmetlere. 12 gün sonra ben Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım. Biz el ele vereceğiz. Selvilitepe kalkınacak, Turgutlu kalkınacak. Manisa kalkınacak bu adaletsiz düzen artık son bulacak. Halkın parası halk için harcanacak” dedi. 
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’ne az bir süre kala CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Turgutlu’nun Selvilitepe Mahallesi’nde vatandaşlara seslenen CHP’li Zeyrek, “Biz Manisa ittifakını oluşturduk. Artık Manisa İttifakı geliyor.” açıklamasında bulundu.

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek ve beraberindeki heyet Selvilitepe Mahallesi'nde binlerce Turgutlulu ile bir araya geldi. CHP Turgutlu İlçe Başkanlığı'nın önünden yürüyüş korteji ile başlayan halk buluşması; renkli görüntülere ev sahipliği yaptı, CHP’li Başkan adayları meşaleler, havai fişekler, balonlar, pankartlar ve davul zurna ile karşılandı. Evlerden, balkonlardan gelen destek ve sevgi gösterileri dakikalarca alkışlandı.

"HALKIN PARASI HALK İÇİN HARCANACAK"

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, "Biz artık parti üstü ortak aklı oluşturduk. Biz Manisa ittifakını oluşturduk. Artık Manisa İttifakı geliyor. 12 gün sonra şunu seçeceksiniz; Ya seçimden seçime sahaya çıkan bir başkanı seçeceksiniz ya da bugün olduğu gibi her gün aranızda olan bir başkanı seçeceksiniz. Çevresine ve kendisine rant sağlamaktan başka bir şey yapmayan bir başkanı seçeceksiniz ya da halkın parasını halkı için harcayacak olan halkçı başkanı seçeceksiniz. Ya çiftçimize 250 liralık bir tane Seleyi, sepeti reva gören bir belediye başkanını seçeceksiniz ya da üreticinin bağda, bahçede her zaman yanında olacak. Onların ürününü toprakta bırakmayacak bir tane belediye başkanı seçeceksiniz. Ya kendi arsalarına 5 kattan 15 kata çıkartan imar yolsuzluğu yapan bir tane belediye başkanı seçeceksiniz ya da imarı halkı için yapan herkese eşitlik adalet getirecek bir başkanı seçeceksiniz. Ya halkından kaçan sadece çevresini düşünen bir başkan seçeceksiniz ya da hizmete bir tane emanet oy vereceksiniz, emanet oy. Ben sizin, hizmeti tercih edeceğiniz biliyorum. Ben sizin artık kendi paranızı koruyacak, sizin paranızı, devletimin parasını kendi param gibi bilecek bir başkan olacağımı biliyorum. Sizden de bu yüzden dolayı bir tane emanet oy istiyorum. Bakın Selvilitepe bugün kararını Çetin Başkan’la Turgutlu Belediyesinde devam kararını vermiş. Ferdi Zeyrek'i Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı yapmaya karar vermiş. Ben bunu görüyorum. Ben şunu söylüyorum. 12 gün sonra Çetin Başkan Turgutlu'da devam diyecek hizmetlere. 12 gün sonra ben Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım. Biz el ele vereceğiz. Selvilitepe kalkınacak, Turgutlu kalkınacak. Manisa kalkınacak bu adaletsiz düzen artık son bulacak. Halkın parası halk için harcanacak” dedi. 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.