Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın torunu Fatima Serra Erdoğan’dan "Yine Bir Gülnihal" yorumu

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2026 - 16:29, Güncelleme: 05.09.2026 - 16:15
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın torunu Fatima Serra Erdoğan’dan "Yine Bir Gülnihal" yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın torunu Fatima Serra Erdoğan’dan "Yine Bir Gülnihal" yorumu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın torunu Fatima Serra Erdoğan, Türk sanat müziğinin klasik eserlerinden "Yine Bir Gülnihal"i seslendirdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın torunu Fatima Serra Erdoğan, Hammâmîzâde İsmâil Dede Efendi’nin bestelediği "Yine Bir Gülnihal" adlı eseri yorumladı. Fatima Serra Erdoğan’ın seslendirdiği eser ve sergilediği performans ilgi görerek beğeni topladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın torunu Fatima Serra Erdoğan’dan "Yine Bir Gülnihal" yorumu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın torunu Fatima Serra Erdoğan, Türk sanat müziğinin klasik eserlerinden "Yine Bir Gülnihal"i seslendirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın torunu Fatima Serra Erdoğan, Hammâmîzâde İsmâil Dede Efendi’nin bestelediği "Yine Bir Gülnihal" adlı eseri yorumladı. Fatima Serra Erdoğan’ın seslendirdiği eser ve sergilediği performans ilgi görerek beğeni topladı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.