Deniz taştı, caddeler göle döndü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2026 - 18:02, Güncelleme: 08.01.2026 - 17:50
 

Deniz taştı, caddeler göle döndü

Deniz taştı, caddeler göle döndü
Balıkesir’in Edremit ilçesinde etkili olan lodos fırtınası nedeniyle Altınkum’da deniz taştı, cadde ve sokaklar sular altında kaldı. Edremit ilçesine bağlı Altınkum Mahallesi’nde lodos fırtınası hayatı olumsuz etkiledi. Fırtınanın etkisiyle kabaran ve yükselen deniz suları karaya kadar ilerleyerek cadde ve sokakları kapladı. Taşkın nedeniyle Zeytinli Altınkum Atatürk Caddesi’nin bir kısmı sular altında kaldı. Deniz sularıyla dolan yolda sürücüler araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekerken, vatandaşlar da zor anlar yaşadı.
Deniz taştı, caddeler göle döndü
Balıkesir’in Edremit ilçesinde etkili olan lodos fırtınası nedeniyle Altınkum’da deniz taştı, cadde ve sokaklar sular altında kaldı.
Edremit ilçesine bağlı Altınkum Mahallesi’nde lodos fırtınası hayatı olumsuz etkiledi. Fırtınanın etkisiyle kabaran ve yükselen deniz suları karaya kadar ilerleyerek cadde ve sokakları kapladı. Taşkın nedeniyle Zeytinli Altınkum Atatürk Caddesi’nin bir kısmı sular altında kaldı. Deniz sularıyla dolan yolda sürücüler araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekerken, vatandaşlar da zor anlar yaşadı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.