DEVLER LİGİ ALEV ALDI! İŞTE NEFES KESEN GECENİN SONUÇLARI

SPOR 26.10.2023 - 11:01, Güncelleme: 26.10.2023 - 11:01
 

DEVLER LİGİ ALEV ALDI! İŞTE NEFES KESEN GECENİN SONUÇLARI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Heyecan Dolu Gece! 8 Karşılaşmanın Sonuçları Açıklandı.
Milyonları ekran başına kitleyen ve büyük heyecana sahne olan Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü hafta maçları oynanan 8 karşılaşmayla tamamlandı. E GRUBU Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. hafta maçında Feyenoord sahasında konuk ettiği Lazio'yu 3-1 mağlup ederken Atletico Madrid deplasmanda İskoç ekibi Celtic ile 2-2 berabere kaldı. F GRUBUF Grubu'nda ise Fransız ekibi Paris Saint Germain ile İtalyan temsilcisi Milan karşı karşıya geldi. Parc des Princes'te kazanan 3-0'lık skorla ev sahibi PSG oldu. Grubun diğer maçında Borussia Dortmund deplasmanda konuk olduğu Newcastle United'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. G GRUBU Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Leipzig, Kızılyıldız engelini 3-1'lik skorla geçerken Manchester City, deplasmanda Young Boys'u 3-1 mağlup etti. H GRUBU Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. maçında Porto, deplasmanda Antwerp'i 4-1, Barcelona ise sahasında Shakhtar Donetsk'i 2-1 mağlup etti. Haber Merkezi
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Heyecan Dolu Gece! 8 Karşılaşmanın Sonuçları Açıklandı.

Milyonları ekran başına kitleyen ve büyük heyecana sahne olan Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü hafta maçları oynanan 8 karşılaşmayla tamamlandı.

E GRUBU

Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. hafta maçında Feyenoord sahasında konuk ettiği Lazio'yu 3-1 mağlup ederken Atletico Madrid deplasmanda İskoç ekibi Celtic ile 2-2 berabere kaldı.

F GRUBUF

Grubu'nda ise Fransız ekibi Paris Saint Germain ile İtalyan temsilcisi Milan karşı karşıya geldi. Parc des Princes'te kazanan 3-0'lık skorla ev sahibi PSG oldu. Grubun diğer maçında Borussia Dortmund deplasmanda konuk olduğu Newcastle United'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı.

G GRUBU

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Leipzig, Kızılyıldız engelini 3-1'lik skorla geçerken Manchester City, deplasmanda Young Boys'u 3-1 mağlup etti.

H GRUBU

Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. maçında Porto, deplasmanda Antwerp'i 4-1, Barcelona ise sahasında Shakhtar Donetsk'i 2-1 mağlup etti. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.