Devrilen iş makinesinin altında kalan çocuk hayatını kaybetti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2024 - 16:30, Güncelleme: 04.06.2024 - 15:36
 

Devrilen iş makinesinin altında kalan çocuk hayatını kaybetti

Devrilen iş makinesinin altında kalan çocuk hayatını kaybetti
Balıkesir’in Havran ilçesinde devrilen iş makinesinin altında kalan 11 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Havran’ın kırsal Kocadağ Mahallesi’nde iş makinesi çalışma sırasında devrildi. Bu sırada iş makinesinin yakınlarında bulunan Fatih Sakar (11) aracın altında kaldı. Kaza sonrasında bölgeye 112 sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Kazada 11 yaşındaki Fatih iş makinesinin altında kalarak hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili olarak Edremit Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Çocuğun cenazesi Havran Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Devrilen iş makinesinin altında kalan çocuk hayatını kaybetti
Balıkesir’in Havran ilçesinde devrilen iş makinesinin altında kalan 11 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Havran’ın kırsal Kocadağ Mahallesi’nde iş makinesi çalışma sırasında devrildi. Bu sırada iş makinesinin yakınlarında bulunan Fatih Sakar (11) aracın altında kaldı. Kaza sonrasında bölgeye 112 sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Kazada 11 yaşındaki Fatih iş makinesinin altında kalarak hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili olarak Edremit Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Çocuğun cenazesi Havran Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.