DUBAİ'YE GÖTÜRMEYEN KOCASINI BİR YUMRUKLA ÖLDÜRDÜ

DÜNYA 26.11.2023 - 15:47, Güncelleme: 26.11.2023 - 15:47
 

DUBAİ'YE GÖTÜRMEYEN KOCASINI BİR YUMRUKLA ÖLDÜRDÜ

Hintli bir kadın, doğum günü kutlaması için kendisini Dubai'ye götürmediği gerekçesiyle kocasını bir yumruk darbesiyle öldürdü.
Hindistan'ın Pune kentinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir kadın, kocasından doğum günü kutlaması için kendisini Dubai'ye götürmesini istedi. Ret cevabı alan kadın, kocasına yumruk atarak ölümüne neden oldu. YUMRUK DARBESİ SONUCU AĞIR KANAMA GEÇİRDİ Nikhil Khanna isimli iş insanının karısı Renuka, kocasından doğum günü için kendisini Dubai'ye götürmesini ve pahalı hediyeler almasını istedi. Khanna, bu teklifi kabuk etmeyince ikilinin arasında tartışma çıktı. Karısının attığı yumruk darbesi ile ağır kanama geçiren Khanna, hastanede hayatını kaybetti. KADIN TUTUKLANDI Hindistan polisinden yapılan açıklamada, "İlk soruşturmaya göre, Nikhil'in Renuka'yı doğum gününü kutlamak için Dubai'ye götürmemesi, doğum günü ve yıldönümünde ona pahalı hediyeler vermemesi nedeniyle kavga ettiği ortaya çıktı." ifadelerine yer verildi. Cinayet şüphelisi Renuka ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 6 YIL ÖNCE AŞK EVLİLİĞİ YAPMIŞLAR İnşaat sektöründe çalışan 36 yaşındaki iş insanı Khanna'nın, 38 yaşındaki eşi Renuka ile 6 yıl önce aşk evliliği yaptığı öğrenildi. Haber Merkezi 
Hintli bir kadın, doğum günü kutlaması için kendisini Dubai'ye götürmediği gerekçesiyle kocasını bir yumruk darbesiyle öldürdü.

Hindistan'ın Pune kentinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir kadın, kocasından doğum günü kutlaması için kendisini Dubai'ye götürmesini istedi. Ret cevabı alan kadın, kocasına yumruk atarak ölümüne neden oldu.

YUMRUK DARBESİ SONUCU AĞIR KANAMA GEÇİRDİ

Nikhil Khanna isimli iş insanının karısı Renuka, kocasından doğum günü için kendisini Dubai'ye götürmesini ve pahalı hediyeler almasını istedi. Khanna, bu teklifi kabuk etmeyince ikilinin arasında tartışma çıktı. Karısının attığı yumruk darbesi ile ağır kanama geçiren Khanna, hastanede hayatını kaybetti.

KADIN TUTUKLANDI

Hindistan polisinden yapılan açıklamada, "İlk soruşturmaya göre, Nikhil'in Renuka'yı doğum gününü kutlamak için Dubai'ye götürmemesi, doğum günü ve yıldönümünde ona pahalı hediyeler vermemesi nedeniyle kavga ettiği ortaya çıktı." ifadelerine yer verildi. Cinayet şüphelisi Renuka ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6 YIL ÖNCE AŞK EVLİLİĞİ YAPMIŞLAR

İnşaat sektöründe çalışan 36 yaşındaki iş insanı Khanna'nın, 38 yaşındaki eşi Renuka ile 6 yıl önce aşk evliliği yaptığı öğrenildi. Haber Merkezi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.