EFENDİOĞLU MİMARLIK OFİSİ YOĞUN KATILIMLA AÇILDI

MANİSA 20.01.2024 - 17:48, Güncelleme: 20.01.2024 - 17:48
 

EFENDİOĞLU MİMARLIK OFİSİ YOĞUN KATILIMLA AÇILDI

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu ile oğlu Mert Efendioğlu’nun ‘Efendioğlu Mimarlık’ adlı mimarlık ofisinin açılış töreni gerçekleşti. Farklı siyasi görüşten ve iş dünyasından yoğun katılımın olduğu törende Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’da Efendioğlu ailesine ‘hayırlı olsun’ mesajını iletti. Törende protokol mesajlarının ardından işyeri okunan dualarla açıldı.
Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Atilla Efendioğlu’nun, oğlu Mimar Mert Efendioğlu ile birlikte kurduğu ‘Efendioğlu Mimarlık’ adlı mimarlık ofisinin açılışı, törenle gerçekleştirildi. AÇILIŞA YOĞUN KATILIM Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, belediye başkan yardımcıları, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, çok sayıda protokol üyesi, iş insanları ve Efendioğlu ailesi ile yakınları katıldı. “ÇOK GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ” Açılış öncesi konuşma yapan Mert Efendioğlu, “Firmamız 1994 yılında Mimar Atilla Efendioğlu tarafından kuruldu. Bugün de dinamik kadro olarak biz dahil oluyoruz. Geçmişten gelen deneyim ve bugünün dinamizmiyle çok güzel projelere imza atacağız.” ifadelerini kullandı. CHP’Lİ ZEYREK’TEN DESTEK MESAJI CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek, “Mesleğimizin ilk yıllarında mimarlık mesleğini, esnaflığı ve proje çizmeyi Atilla Efendioğlu’ndan öğrendik. O ikinci kuşak Mert Efendioğlu’na devrediyor. Mert’e de elimizden gelen tüm desteği vereceğiz.” şeklinde konuştu. GÜZGÜLÜ’DEN ‘HAYIRLI OLSUN’ MESAJI Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, “Efendioğlu soyadı gerçekten Manisa’ya yakışan ve herkesin saygı duyduğu bir soyadı. Mert’in bunu çok daha ilerlere götüreceğini tahmin ediyorum. Ben bu işyerinin ve Mert’in Manisa’mıza hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi. “KENDİLERİNİN YANINDA OLACAĞIM”  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bugün her siyasi partiden ve her meslek grubundan insan burada. Efendioğlu soy ismiyle müsemma olmanın, herkesin yarasına mehlem olabilmek için koşturmanın, dürüstlüğün, çalışkanlığın, efendiliğin, saygınlığın bir neticesidir. Atilla beyle uzun yıllar birlikte çalıştık, hizmet ettik. Rabbim bol kazançlar nasip etsin, en güzel projeleri beraber çizerek hayata geçirsinler. Allah ömür verdiği müddetçe bir yol arkadaşları, kardeşleri ve dostları olarak kendilerinin yanında olacağım. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı. GÖLMARMARA’YA HUZUREVİ PROJESİ Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, “Atilla beyle biz 5 yıl boyunca beraber çalıştık. Şimdiden bir pazarlık yapabiliriz. Bir huzurevi projemiz var, ilk işimizi biz verelim ve bu projeyi beraber yapalım diyorum.” sözlerini söyledi. YUMRUKAYA’DAN TEBRİK Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’da Atilla Efendioğlu ile oğlu Mert Efendioğlu’nun ‘Efendioğlu Mimarlık’ adlı mimarlık ofisinin hayırlı olmasını diledi, genç mimar Mert Efendioğlu’nu tebrik etti. İŞYERİ DUALARLA AÇILDI Protokol konuşmalarının ardından okunan dualar eşliğinde işyeri kesilen kurdeleyle hizmete girdi. Hüseyin Güntaç Fömlü
Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu ile oğlu Mert Efendioğlu’nun ‘Efendioğlu Mimarlık’ adlı mimarlık ofisinin açılış töreni gerçekleşti. Farklı siyasi görüşten ve iş dünyasından yoğun katılımın olduğu törende Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’da Efendioğlu ailesine ‘hayırlı olsun’ mesajını iletti. Törende protokol mesajlarının ardından işyeri okunan dualarla açıldı.

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Atilla Efendioğlu’nun, oğlu Mimar Mert Efendioğlu ile birlikte kurduğu ‘Efendioğlu Mimarlık’ adlı mimarlık ofisinin açılışı, törenle gerçekleştirildi.

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM

Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, belediye başkan yardımcıları, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, çok sayıda protokol üyesi, iş insanları ve Efendioğlu ailesi ile yakınları katıldı.

“ÇOK GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”

Açılış öncesi konuşma yapan Mert Efendioğlu, “Firmamız 1994 yılında Mimar Atilla Efendioğlu tarafından kuruldu. Bugün de dinamik kadro olarak biz dahil oluyoruz. Geçmişten gelen deneyim ve bugünün dinamizmiyle çok güzel projelere imza atacağız.” ifadelerini kullandı.

CHP’Lİ ZEYREK’TEN DESTEK MESAJI

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek, “Mesleğimizin ilk yıllarında mimarlık mesleğini, esnaflığı ve proje çizmeyi Atilla Efendioğlu’ndan öğrendik. O ikinci kuşak Mert Efendioğlu’na devrediyor. Mert’e de elimizden gelen tüm desteği vereceğiz.” şeklinde konuştu.

GÜZGÜLÜ’DEN ‘HAYIRLI OLSUN’ MESAJI

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, “Efendioğlu soyadı gerçekten Manisa’ya yakışan ve herkesin saygı duyduğu bir soyadı. Mert’in bunu çok daha ilerlere götüreceğini tahmin ediyorum. Ben bu işyerinin ve Mert’in Manisa’mıza hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

“KENDİLERİNİN YANINDA OLACAĞIM”

 Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bugün her siyasi partiden ve her meslek grubundan insan burada. Efendioğlu soy ismiyle müsemma olmanın, herkesin yarasına mehlem olabilmek için koşturmanın, dürüstlüğün, çalışkanlığın, efendiliğin, saygınlığın bir neticesidir. Atilla beyle uzun yıllar birlikte çalıştık, hizmet ettik. Rabbim bol kazançlar nasip etsin, en güzel projeleri beraber çizerek hayata geçirsinler. Allah ömür verdiği müddetçe bir yol arkadaşları, kardeşleri ve dostları olarak kendilerinin yanında olacağım. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

GÖLMARMARA’YA HUZUREVİ PROJESİ

Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, “Atilla beyle biz 5 yıl boyunca beraber çalıştık. Şimdiden bir pazarlık yapabiliriz. Bir huzurevi projemiz var, ilk işimizi biz verelim ve bu projeyi beraber yapalım diyorum.” sözlerini söyledi.

YUMRUKAYA’DAN TEBRİK

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’da Atilla Efendioğlu ile oğlu Mert Efendioğlu’nun ‘Efendioğlu Mimarlık’ adlı mimarlık ofisinin hayırlı olmasını diledi, genç mimar Mert Efendioğlu’nu tebrik etti.

İŞYERİ DUALARLA AÇILDI

Protokol konuşmalarının ardından okunan dualar eşliğinde işyeri kesilen kurdeleyle hizmete girdi. Hüseyin Güntaç Fömlü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.