EGEMDER'DEN EMLAKÇILARA ÖNEMLİ ETKİNLİK

İZMİR 19.01.2024 - 17:11, Güncelleme: 19.01.2024 - 17:11
 

EGEMDER'DEN EMLAKÇILARA ÖNEMLİ ETKİNLİK

Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği önemli bir program gerçekleştirecek. Müşterileri doğru analiz etme, müşteri yaklaşımlarını yönetmeyi ve satışları arttırma ve müşterilerden gelecek itirazları aşma becerisi kazanmaya yönelik bir söyleyişi programı gerçekleştirecek. Programa katılım tamamen ücretsiz olup 20 Ocak 2024 saat 10:00'da Şehzadeler Belediye Bedesten Nikah Salonu'nda gerçekleşecek.
Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği (EGEMDER) Başkanı Caner Gürdil yapılacak olan etkinliğe ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. “PİYASALARDA ARTIK ŞARTLAR DEĞİŞTİ” Gürdil "Rekabetin arttığı piyasalarda artık şartlar değişti. Bu değişimle birlikte insan psikolojisi tepkileri ve algıları da değişmeye başladı. Artık değişen müşteri kitlesine satış yapmak, algıların ve duyguların yönetilmesi eskisi kadar kolay olmamakla birlikte daha da zorlaşmaktadır. Bu nedenle bir söyleyişi programı gerçekleştireceğiz" dedi.  “ERCAN TELCİ’Yİ GETİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ” Programa eğitmen olarak Ercan Telci'nin katılacağını söyleyen EGEMDER Başkanı Caner Gürdil "İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu olup, 2017 yılında 'Yılın En Başarılı Satış Eğitmeni' seçildi. Sektöre katkıları tartışmasız olan eğitmenimizi Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği olarak şehrimize getirmenin heyecanını yaşıyoruz. EGEMDER olarak düzenlediğimiz bu eğitim etkinliğinde, özgüveni yüksek bilinçli profesyoneller olmayı, müşterileri doğru analiz etmeyi, müşteri yaklaşımlarını yönetmeyi ve satışları arttırmayı ve müşterilerden gelecek itirazları aşma becerisi kazanmayı masaya yatıracağız. Sektör temsilcisi arkadaşlarımız bu eğitim sonucunda sahada, özgüveni yüksek, etik değerlere bağlı ve farkındalık yaratabilen birer danışman olmanın yanında, psikolojik sağlamlık ve güçlü motivasyon, sürdürülebilir satış kültürü ve satış disiplini gibi kazanımlar elde edeceklerdir." şeklinde konuştu. Musa Akar
Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği önemli bir program gerçekleştirecek. Müşterileri doğru analiz etme, müşteri yaklaşımlarını yönetmeyi ve satışları arttırma ve müşterilerden gelecek itirazları aşma becerisi kazanmaya yönelik bir söyleyişi programı gerçekleştirecek. Programa katılım tamamen ücretsiz olup 20 Ocak 2024 saat 10:00'da Şehzadeler Belediye Bedesten Nikah Salonu'nda gerçekleşecek.

Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği (EGEMDER) Başkanı Caner Gürdil yapılacak olan etkinliğe ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

“PİYASALARDA ARTIK ŞARTLAR DEĞİŞTİ”

Gürdil "Rekabetin arttığı piyasalarda artık şartlar değişti. Bu değişimle birlikte insan psikolojisi tepkileri ve algıları da değişmeye başladı. Artık değişen müşteri kitlesine satış yapmak, algıların ve duyguların yönetilmesi eskisi kadar kolay olmamakla birlikte daha da zorlaşmaktadır. Bu nedenle bir söyleyişi programı gerçekleştireceğiz" dedi. 

“ERCAN TELCİ’Yİ GETİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Programa eğitmen olarak Ercan Telci'nin katılacağını söyleyen EGEMDER Başkanı Caner Gürdil "İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu olup, 2017 yılında 'Yılın En Başarılı Satış Eğitmeni' seçildi. Sektöre katkıları tartışmasız olan eğitmenimizi Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği olarak şehrimize getirmenin heyecanını yaşıyoruz. EGEMDER olarak düzenlediğimiz bu eğitim etkinliğinde, özgüveni yüksek bilinçli profesyoneller olmayı, müşterileri doğru analiz etmeyi, müşteri yaklaşımlarını yönetmeyi ve satışları arttırmayı ve müşterilerden gelecek itirazları aşma becerisi kazanmayı masaya yatıracağız. Sektör temsilcisi arkadaşlarımız bu eğitim sonucunda sahada, özgüveni yüksek, etik değerlere bağlı ve farkındalık yaratabilen birer danışman olmanın yanında, psikolojik sağlamlık ve güçlü motivasyon, sürdürülebilir satış kültürü ve satış disiplini gibi kazanımlar elde edeceklerdir." şeklinde konuştu. Musa Akar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.